Emma Barremyr

Läsartips!

Hej vänner ♥

Det är så roligt när ni läsare delar era tips med mig, taggar mig i era bilder och testar mina recept! Det är en fantastisk värld vi lever i och att få inspireras av varandra är otroligt roligt. Håller ni inte med?

Lisa, en bloggläsare från Norge har gjort en hälsosam marsipantårta som ser otroligt god ut och efter att ha mailat recept och bild till mig kände jag att jag ville dela den vidare med er!

Ser den inte otroligt god ut? Jag skulle gärna vilja smaka en bit 🙂

superkake2

 

Kakebunn:
  • 2 egg + 2 eggehvitter
  • 40 g vaniljeprotein  (kan byttes ut med annen tørrvare som mandelmel/havremel + litt vanilje essens)
  • 30 g kokosmel
  • 10 g havremel
  • 40 g søtstrø
  • 50 g most banan
  • 1 ts bakepulver
Pisk eggene sammen med den moste bananen og søttrø. Bland så inn de tørre ingrediensene. Stek kakek i ovnen på 175 grader i ca 15 min ( sjekk ofte, og stikk i den så den ikke blir tørr, den er best om den er litt ”fudgy”, i en firkantet langpanne slik at deigen blir ca 1 cm høy.

Når den er ferdig: del kaken i 2 og legg oppå hverandre. Skjær rundt kantene så kaken blir litt mindre (den blir ganske ”masiv” når man får på krem og marsipan!) og pass på at de to delene er like. kantene kan du spise. Avkjøl de to bunnene i kjøleskapet over natten. 

Marsipan: 1 eggehvitte + 75 g mandelmel + 60 g sukrinmelis (kan kverne søtstrø i blender) + 1 ts yaconsirup/daddelsirup. Bland alt sammen og kna godt til en liten klump, og la den stå i kjøleskapet over natten.

Neste dag er det bare å kjevle ut marsipanen så flat som mulig (som et vanlig marsipanlokk) Åpne kokosmelken og ta ut det øverste (tykke) laget. Pisk dette sammen med litt søtstrø. Halvparten av kremen legges så oppå den første bunnen. Om du vil kan du ha inni noen bær/frukt. jeg hadde bringebær. Leg deretter oppå bunn nummer 2, og topp med resten av kremen. Til slutt legger du på marsipanlokket og skjærer av marsipanen slik at den blir jevn med kakekanten. Pynt etter ønske ! 😀

 

Norska är ett underbart språk som gör mig glad, så därför fick receptet vara kvar så!

Lisa hittar ni här på instagram!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats