emmabarremyr

Emma Barremyr

@emmabarremyr

God morgon måndag ♥

Hoppas att ni haft en riktigt skön helg och att ni fått svettas ihop med burpees! Hur gick det med utmaningen? Fick ni ihop 500? För mig gick det inget vidare eftersom jag i fredags började känna mig hängig. Jag har inte varit sjuk, men hela kroppen har varit så trött  och skrikit efter vila. Jag gissar att det är stress nu igen eftersom jag haft en väldigt intensiv jobbperiod. Så himla dumt det blir när det slår tillbaka såhär egentligen – hela helgen har jag fått vara still och vila, när jag samtidigt längtat något så enormt efter träning och rörelse (framför allt löpning i det vackra vårvädret). En kamp mellan kroppen och hjärnan – kroppen vill att jag ska vila, hjärnan TROR att jag vill göra massa annat.

Jag har dock lyssnat på kroppen. Det behöver inte “göras” massa. Istället för att träna har jag yogat och jobbat med meditation. Jag har också haft långa sovmorgnar och långfrukostar i soffan med älskling, umgåtts med vänner, ätit gott, druckit lite vin, skrattat, kramats och varit ute i solen och mått bra. Fyllt på med energi igen helt enkelt!

Idag började jag dagen med varmt citron- och ingefärsvatten och fortsatte sedan med en timmes yoga och meditation. Nu sitter jag framför datorn och smuttar på en grön smoothie och betar av måndagsmailen som alltid är överfull efter en ledig helg! Trots att jag fortfarande känner mig trött och hängig är jag ändå lite piggare igen och jobbar hela tiden med att hitta fokus och vara närvarande ♥ Att börja dagen med yoga och meditation är det allra bästa för en stressad själ!

Nu kör vi några instagrambilder från helgen!

helg

1. Tack vare #bravalnyavanor får min mage nu en perfekt start på dagen med ljummet citron- och ingefärsvatten innan morgonyogan!

2. Lördagsfika i solen på Skutberget – paleosemla (recept här) och pukkate i termos.

helg3

1. Lördagsmiddagen bestod av ugnsstekt lax och rotfrukter med en krämig yoghurtdillsås. Mums!

2. Lördagskvällen tillbringades med vänner – vi åt ost, kex, frukt, chips, choklad, drack vin och spelade spel!

helg5

1. Söndagsfrukosten i soffan bestod av en grön smoothie, kokosbröd med ost och ärtskott och pukkate!

2. Min torkugn <– (klick) invigdes ÄNTLIGEN! Jag är från och med nu förälskad – äppelchips med kanel blev sååååå gott!

 

Följ mig på @emmabarremyr

 

Idag står det PT-onlinejobb på schemat hela dagen och ikväll ska jag på sneakpeak på Optimal träning. Det ska bli roligt att träffa Anki Sundin och få lyssna på hennes tankar kring optimal kost och näring i samband med träning. AFPT jobbar också otroligt mycket med att utbilda sina PT:s i sälj och marknadsföring, vilket vi kommer få höra om en hel del. Det ser jag fram emot eftersom jag det var något jag saknade i min utbildning!

Hoppas ni får en fin måndag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  Härlig helg!
  Vad spelade ni för spel? Att träffa sina vänner över lite gottis och spel är ju bara hur mysigt som helst så jag försöker samla på mig lite idéer på olika spel 🙂

 2. Linda Assarsson

  Bortsett från att du känt dig hängig låter detta som en toppenhelg 🙂

  Jag börjar känna ett allt större sug och behov av att ta upp mitt yogande igen..det innebär såå mycket välmående att yoga 🙂

  Ha en mysig måndag 🙂

  Kram Linda

stats