Emma Barremyr

Läsarfrukostar

God morgon vänner ♥

Det är full fart för tillfället och de senaste veckorna känner jag inte att jag hunnit lägga ner lika mycket kärlek som vanligt i bloggen. Jag längtar efter att få bjuda er på nya, goda och vackra recept, men i och med allt jobb har det inte blivit många nya skapelser den senaste tiden. Det har istället blivit många gamla favoriter i repris – och det är inget fel med det! Jag längtar bara efter att få vara kreativ i köket och dela det mer er ♥ Det kommer snart!

Idag gör jag iallafall mitt sista jobbpass här i Torsby för den här gången. Det är dessutom bara ett ”kort” pass på 8 timmar och i eftermiddag ska jag som jag skrev igår äntligen ta tåget hem till Karlstad igen. Underbart!

Dagen börjar med ett glas citronvatten hemma följt av morgonpromenad till jobbet där frukosten sedan intas i lugn och ro. Det är en skön morgonrutin som jag uppskattar otroligt mycket och oftast blir det smörgåsar med avokado, ägg och te till frukost när jag jobbar! Det blir inga bilder på det dock, istället bjuder några fina läsare på sina frukostbilder!

Låt er inspireras ♥

läsarfrukost11

 

Systrarna Sonia och Sally åt overnight havre och quinoa davos med vanilj smak. Toppat med kiwi och gojibär!

 

läsarfrukost12

 

Rebecca åt havregrynsgröt kokad på 1 dl havregryn, 1 dl vatten, 1 dl mandelmjölk och en nypa salt. Gröten toppades med smoothie, som blev över från frukosten dagen innan, mullbär, kokosflingor, kakaonibs och en chokladsås ihoprörd av 1 msk jordnötssmör, 1 msk mandelmjölk, ca 1 tsk kakao och några droppar honung.

 

läsarfrukost13

 

Emelie åt mina banan och äppelscones <– (testa du också?), som är en av hennes favoriter och till det drack hon kaffe och åt kiwi, tomat, ost och spenat 🙂

 

läsarfrukost14

 

En annan Emelie åt banan- och morotspannkakor med kvarg, äppelbitar, dadlar och solrosfrön som topping och ett lager puder av kanel!

 

Tack för att ni delar era fina och inspirerande frukostar med oss! Ni är grymma 🙂

 

Har du också en frukost som du vill dela med dig av?

Maila bild med bloggadress/ instagram till emma@ptbyemma.se!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ann-Christine Reimer

    Jag gjorde pizzan igår! MYCKET nöjd! Det blev en himla massa riven blomkål av ett huvud så jag hivade ner tre ägg och inte två. Å sedan vill jag inte äta tomater (inflammatorisk mat och röda grönsaker och frukter är inte bra för rosacea) så det hoppade jag över.

    Istället för parmesan tog jag hampafrön – pesto på basilika, hampafrön, rostade pumpakärnor gjorde jag i helgen och hade en resta av det. Ost älskar jag, men på grund av rosacea avstår jag mjölkprodukter sedan augusti 2013 och jag smulade istället sönder fårost.

    Ovanpå lade jag i övrigt broccoli, champinjoner, blekselleri – jag ska göra fler pizzor a la dig! Ska ha en bit till lunchen också tillsammans med egenhändigt groddade mungbönor och gröna linser.

stats