emmabarremyr

Emma Barremyr

Ord från min grymma PT-onlinekund Maria

Hej vänner ♥

Maria är en av mina PT-online kunder som hängt i ända från start, och som fortfarande hänger i och gång på gång överraskar med bättre tider, tyngre vikter och en mer välmående kropp! Det är så roligt att få följa mina kunder på vägen och här kommer några ord från Maria:

Jag kom i kontakt med Emmas blogg genom att lokaltidningen där jag bor skrev om ett av hennes recept och länkade tillbaka till hennes blogg. Efter att ha läst hennes kloka inlägg, lockande recept och tagit del av hennes insikter som livserfarenheter och utbildning har givit henne kände jag att hon står för och kan förmedla en sund och glädjefull syn på hälsa och träning.

Jag började som kund hos Emma under hösten 2013 och fick en personlig plan (kost och träning) utifrån mina förutsättningar. Jag genomförde många förändringar och det var en omtumlande höst för mig. Då var det tryggt att ha Emma vid min sida som lika närvarande har applåderat mina försök och framgångar som hon har stöttat och pedagogiskt guidat mig när det har varit svårare. 

Jag tycker fortfarande att det är lika spännande varje gång jag får mina nya träningsprogram. Träningen är tuff och utmanade men Emmas energi kan få det att kännas både lockande och lekfullt tidigt på morgonen när jag ska bege mig till gymmet. Jag är fortfarande kund hos Emma och hon får mig ständigt att omvärdera vilka mål som är möjliga för mig“.

~ Maria

DSC_0436

 

Är du också nyfiken att testa PT-online <–(klicka för att läsa mer)? För tillfället har jag några platser kvar med start v:12. Maila mig på emma@ptbyemma.se vid intresse!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Hej Emma!
    Jag är intresserad av PT-onlie, endast träning. Har varit inne och kikat på din hemsida men kan inte hitta på några priser? 🙂

stats