Emma Barremyr

Smoothie med mango, hallon och acaí

God morgon ♥

Det är måndag! Du kliver upp ur sängen med ett leende. Tänker på dig själv som stark, vacker och fantastisk. Du ler mot dig själv i spegeln och sträcker lite extra på dig innan du kliver in i duschen och låter varmt vatten väcka din kropp till liv. Sen är du värd en god frukost, en frukost som ger dig kropp massa näring och energi inför dagen som väntar. En måndag som kan bli precis så bra som du vill att den ska bli. Det är ditt liv. Det är du som bestämmer!

Det är ett sätt att starta dagen på. Din inställning och dina tankar är otroligt viktiga för hur just du mår. Positiva tankar och att uppskatta det där lilla i vardagen gör livet så mycket mer speciellt och värdefullt!

Idag vaknar jag och tänker tillbaka på vilken fin helg det varit. En alla hjärtans dag tillsammans med min älskade prins. Värdefull tid med svärföräldrarna. Fika med underbara vänner. Ett härligt löppass. Kvalaitetstid i köket och en lugn söndagskväll med mys ♥ Måndagen startar jag med en riktigt fin frukost. Jag har dessutom givit min kropp en halvtimmes yoga såhär på morgonkvisten. Det gillar kroppen, men också själen ler lite extra när jag befinner mig på mattan! Jag gör det för mig själv – för att jag vet att jag mår bra av det!

IMG_9486

IMG_9493

 

Ingredienser:

Mixa alla ingredienser och häll upp för servering! Pudra över lite acaípulver och stoppa ner ett sugrör!

Smutta och njut!

 

IMG_9506

IMG_9487

IMG_9495

 

Nu ska jag stoppa in lurarna i öronen, knyta på träningsskorna och gå bort till gymmet för förmiddagsjobb och egen träning. Att vara sin egen chef har många fördelar och jag älskar att kunna lägga upp dagen precis som jag vill. Idag kände jag för att träna tidigt, och då gör jag det. Sen kör jag mina kunder!

Hoppas ni får en underbar måndag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. uppochhoppa

  Åh en ”glasburksjävel”! Älsk på att tränings och hälsobloggarna fotar och fixar och lägger massa kärlek i frukostar, mellisar och att inspirera alla läsare till härliga kulinariska höjdpunkter med glasburkar till hjälp. Jag trodde jag dragit gränsen vid menlösa papperssugrör som inte går att dricka ur ( alltså – papper1 Det suger ju i sig vätska!!??) men så gick jag in på Tiger när jag var i göteborg i helgen och vips – nu äger jag också papperssugrör – så snart, i en blogg nära er – fler söndagssmoothies by sofy med papperssugrör. Suck – jag måste komma på något nytt! Fast fint blir det. Väldigt fint. Och nu ska vi ha en väldigt fin dag – du och jag och alla andra! Kram!

  1. Emma

   Jag älskar att lägga ner tid på alla måltider! Självklart hinns det inte alltid, men det är så roligt att pyssla och trixa, fota och blogga och de gånger de hinns njuter jag 😀 Men jag håller med dig med sugrören. Ganska värdelösa – men de gör dig bra på bild! Hehe! Ser fram emot dina smoothierecept Sofia 😀 Hoppas att du hade en grym dag! Kram

 2. Malin

  Tack snälla för peppande ord, ska försöka tänka positivt idag och se alla möjligheter som finns!

  Vad lyssnar du på i lurarna? Behöver lite ny härlig musik att glädjas och komma igång med!

  1. Emma

   Det låter toppen! Heja dig 😀 I lurarna har jag just nu podden ”Hälsa på dina villkor” med Vevve, den är grym 😀

stats