Emma Barremyr

Läsarfrukostar

God morgon vänner ♥

Idag börjar jag åtta och jobbar sedan 24 timmar framåt! Därför bjuder jag er på några läsarfrukostar!

Låt er inspireras!

läsarfrukost7

 

Sofia åt smoothie på svarta vinbär/lingon/kokosvatten/mango/lime/citron/chiafrön som serverades tillsammans med hembakt boveteknäcke toppat med avokado & kokt ägg.

 

läsarfrukost4

 

Fanny åt sin favoritfrukost som är ”mugcake” som hon gör med ägg, havregryn, äpple och kanel. Sen toppar hon den med kesella, äppelbitar, valnötter (man kan ta de nötter man gillar) och kanel. Hon tipsar er även om att den är himla smidig och enkel att äta som mellanmål!

 

läsarfrukost6

 

Martyna åt microbakad kanelgröt med morötter och keso, mums!

 

Läsarfrukost7

 

Gabriella åt havregrynsgröt (toppad med pumpafrön, solrosfrön, chiafrön, gojibär, mandlar), hemmabakad dinkelfralla med mosad avokado, en apelsin, ett glas mellanmjölk, kaffe.

 

läsarfrukost8

 

Emelie åt fluffiga, luftiga och godapannkakor, med banan, hallon och en grymt god chokladsås gjord på 1 msk kokosolja, 1 msk jordnötssmör, 1 tsk kakao och 1 tsk kokosocker som hon smälte ner i en kastrull.

 

Har du också en frukost som du vill dela med dig av?

Maila bild med bloggadress/ instagram till emma@ptbyemma.se!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emelie

      Duscha på kvällen och lägg inte en halvtimme på massa smink (mascara räcker väl gott och väl?), så luktar du gott (måste man inte duscha på morgonen för att göra?), ser fin ut och hinner äta en fin, god frukost 🙂 hinner gott och väl sminka mig, klä på mig, gå med hunden och göra god frukost varje morgon 😀

      1. Emma

        Verkar som våra rutiner ser ganska lika ut på morgonen 🙂 Frukosten är alltid viktigast om du frågar mig – går före utseende alla gånger, haha 😀

  1. Emelie

    Förresten, Emma. Vad tycker du om questbars? Verkligen alla är inne i nån quest-bubbla, vilket fick mig att köpa mina två första igår. Visst var de goda, speciellt efter 5 minuter i ugnen, men jag kan ändå inte låta bli att undra över VAD som gör de så goda då de inte verkar innehålla något konstigt och heller inget ”sämre” socker (eller vad man ska säga, du fattar)… Har läst att de innehållsmässigt är de bästa proteinbarsen just nu, och av vad jag läst på innehållsförteckningarna verkar de inte så dåliga. Men ändå, skulle gärna se varför du valt att inte äta sådana? Du verkar ju ha koll på bra mat liksom, så känns inte som de är nå bra om inte du äter de hehe.. (märks det att du inspirerar och påverkar? 😉 )

  2. pernilla

    Oj så vackra!
    Men görs de iordning kvällen innan dessa skapelser eller…??? För det finns väl ingen som hinner med detta på morgonen? Eller jobbar de inte?

    Pernilla

    1. Emelie

      Jodå, här läggs tiden på frukost istället för det många andra lägger sisådär en halvtimme på om morgnarna (duscha på morgonen, sminka sig länge och fixa håret) 🙂

stats