Emma Barremyr

Rawbite Protein

IMG_9220

Hej vänner ♥

Jag sitter på tåget till Torsby och har precis provsmakat en ny rawbite, nämligen Rawbite Protein. Jag har ätit många rawbite i mina dagar och har kokossmak som gammal favorit från start. Den här var god den med, lite mer intensiv kakaosmak än den med kakao faktiskt. Och kakao, det gillar ju jag!

Rawbite är för dig som inte vet en rå frukt- och nötbar som är helt fri från mjölk, gluten och socker! Ett bra mellanmål för den som är på språng och vill välja ett hälsosamt alternativ. Den här varianten är dessutom proteinboostad med risprotein och passar därför extra bra efter träningen!

Den finns att köpa här <– (klick)

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sally

    Blev så ledsen att de smaksatte den med kakao när de tillsatte risproteinet. Gillar ju inte choklad men älskar rabiate men saknat en med högre protein halt…

  2. Emelie

    Älskar de där barerna. Men min favorit är utan någon som helst konkurrens: GetRaw med lakritssmak. HELT fantastisk! Brukar festa på en sådan efter ett jobbigare träningspass. Att rekommendera!

    1. Ann-Christine Reimer

      Testade en sådan här med lakrits igår – absolut gott! Å nu har jag precis stoppat i mig den med choklad. Det blir fler sådana här! Företaget är från Malmö – jag gynnar gärna lokala! – och de finns på bikramyogan. Mums!

stats