Emma Barremyr

En PT:s dröm

En träningshelg!

Jag tänker mig en fjällstuga och en liten grupp. Nya vänner. Vandringsturer och vacker utsikt. Löpning, löpteknik, styrketräning och något yogapass. Kanske en dopp i poolen och en glass i solnedgången bara för att vi kan. Gemenskap och matlagning. Vi lär oss om balans och hälsa, mat och träning. Vi skrattar, tränar, äter, umgås, sover, lever och njuter. Av livet och varandra!

Jag som PT. Du som kund.

Det skulle vara en dröm för mig!

 

Vad skulle det vara för dig? Finns det intresse? 

Låt mig veta för i så fall kommer jag börja smida nya planer för 2014!

 

IMG_7417

 

Skulle uppskatta all feedback, både bland kommentarer eller mail (emma@ptbyemma.se)!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jonna

    Jag kommer! Älskar fjällen också. Är extremt sugen på att testa fjällöpning. Och laga nyttig god mat tillsammans, guud vad mysigt!

    1. Emma

      Ja jag har länge varit sugen på att köra någon variant på resa! Skulle vara superhäftigt att få vara med på något event hos er framöver också, vilken ära! Kommer iallafall på BBC i mars som bloggare! Det ska blir grymt kul 😀 Kram

  2. Matilda

    Låter som en alldeles ypperlig idé! Det hade varit trevligt med en inte alltför stor grupp av människor (med för många hade det nog blivit svårt att ägna var och en uppmärksamhet). Varierande aktiviteter med vandring, styrka, teknikträning, yoga, mat… Och allt det roliga där emellan! 🙂 Det gäller ju också att sätta samman den grupp som kan tänka sig alla aktiviteter som kan erbjudas i ett sånt paket. Men det är nog den lätta biten 😉

  3. Louise

    Jätteintresserad! Låter helt otroligt trevligt, mysigt och som jordens möjlighet till att utvecklas och inspireras på både hälsoplan och andra plan.

  4. Ellinor

    Det låter helt fantastiskt! Träningsresor ligger helt rätt i tiden och jag har länge sagt att det hade varit roligt att få träna för/tillsammans med dig. Go for it!

  5. Nura

    Låter häftigt! Skulle nog ganska lätt vara på. Bra idé speciellt när man kanske saknar vandringsintresserade vänner!

  6. Hanna

    Hej Emma,
    Har en fråga angående viktuppgång. Om man behöver höja sin fettprocent genom att gå upp några kilo, tror du att det kan vara ett bra alternativ att byta ut sin vanliga styrke och konditionsträning mot yogapass?
    Vad jag har förstått (genom Google hehe) så innebär låg fettprocent att man har för lite fett på kroppen i förhållande till sin muskelmassa, stämmer det? För i sånna fall känns det som att man motarbetar sig själv lite om man styrketränar intensivt. Så jag tänkte, att yoga istället för högintensiv styrketräning kunde vara ett sätt att komma i balans på..?
    Hanna 🙂

  7. louise

    Hej emma! Hoppas du kan hjälpa mig lite. Häromdagen hade jag ont i magen när jag skulle träna och kände mig liksom uppblåst både under och efter. Det är inget som brukar hända men det kanske beror på att jag åt för tätt inpå (men det var ändå en timme innan) och att målet kanske var för fett och fiberrikt. Jag åt två småportioner av 4% fet keso, lättkvarg, mango, banan och tranbär. Vad rekommenderar du att jag gör? Äta tidigare? Byta ut superfoods som innehåller mycket fiber eller dra ner på mejeri? Macka funkar säkert också bra men jag är oftast mer sugen på keso etc. för det ger mig mer mättnad och tillfredsställelse.
    Och på morgongröten: är det verkligen smart att toppa med superfoods som är fiberrika eftersom sånt är dåligt innan träning?

  8. Gabbi

    Åh det låter ju helt underbart! Jag skulle vars jätteintresserad av att åka med och få träffa massa härliga människor, njuta av kost, träning, hälsa och natur! 🙂

  9. Fanny

    Ja, det låter som en toppen idé! Någon slags vandring i vackert landskap och med härlig hälsosam mat vore ju jättekul! 🙂

  10. Hanna Wallin

    Det lät verkligen som en helt fantastisk ide, det är inte mkt jag tycker det är värt att lämna mina små för på det viset men det hade jag verkligen kunnat unna mig! Gärna med ett par yogapass 😉

  11. Sofia

    Åh det låter super kul!!
    Skulle va grymt kul att träffa människor med samma intresse, du är även stor inspiration för mig då vi har ungefär samma tänk om hälsa, (om du förstår vad jag menar)
    Jag tycker så snart som möjligt!! 🙂

  12. Hanna

    Låter som en fantastisk idé!! Bästa vore ju om det är under sommaren, då är det lättare att planera in i schemat liksom 🙂 vore en perfekt semesteralktivitet! 🙂

  13. Susanna

    Ja!! Jag och en kompis är definitivt intresserade, 20 år gamla 🙂 skulle vara riktigt roligt, så länge det är i Sverige och ligger runt 5000 kr/vardera så kan du räkna med oss!

  14. Mikael

    Hejsan, vilken fin blogg du har Emma!

    Jag hoppas det är okej att jag skriver detta här men jag undrar ifall du är intresserad av ett modeforum där man kan diskutera allt mellan himmel och jord som rör mode? Tanken är att hjälpa bloggare och andra med hemsidor att synas mer utan att behöva betala pengar. Eftersom vi har en hel del besökare så får man automatiskt fler läsare till sin sida om man gör bra inlägg, dessutom är man delaktig i en rolig gemenskap med likasinnade. Vi erbjuder också rabattkoder från välkända e-handlare, event, stylingtips och mycket mer. Om du bara vill läsa inlägg och inte bli medlem så är det helt ok men du får gärna visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta. Ha en fin dag! / Tack och kram från ModeMikael

  15. Sofia

    Det låter underbart! Dock så går jag i skolan och har varken pengarna eller tiden, men några år fram i tiden skulle jag absolut vara intresserad, för det låter som sagt underbart!

stats