Emma Barremyr

Chokladsmoothie

God morgon vänner ♥

Veckan bästa dag är här – fredag! Det är någonting med fredagar som gör att det känns extra bra att vakna upp. Känslan i hela kroppen säger att ”idag är det fredag, idag är du oslagbar”, och jag kliver upp med ett flin, pussas och kramas godmorgon med killen. Sen äter vi ett par smörgåsar, hoppar i träningskläderna och beger oss mot gymmet för ett härligt morgonpass innan ljuset anländer! Jag känner mig lite svag idag och därför tar jag i extra hårt. Det gillar musklerna, för när jag en timme senare kliver ut från gymmet känner jag mig stark igen. Stark och lycklig! Nu ska vi hem och äta frukost för att sedan fortsätta njuta av fredagsmys!

Det är ett sätt att starta en fredag! Fredagsfys innan fredagsmys är väl standard inom träningsvärlden nu för tiden?

Vad tränar ni idag?

Efter ett grymt träningspass smakar frukost nummer två alltid bättre än bäst. Idag passade en chokladsmoothie och fröknäcke med avokado bra! Massa nyttigheter och bra saker för kroppen, precis vad den vill ha!

 

IMG_9367

IMG_9362

 

Ingredienser chokladsmoothie:

Mixa alla ingredienser till en krämig smoothie!

 

IMG_9369

IMG_9375

 

Nu blir det några timmar med jobb innan lunchdate då jag tänkte bjuda på smarriga havrepannkakor till min fina vän och hennes lilla dotter!

 

Trevlig fredag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. elly

    Hej! Jätte bra blogg till att börja med!

    Jag har en fråga.. om man inte tränar eller är särskilt aktiv hur många kalorier bör man få i sig per dag då för att varken gå upp eller ner i vikt, och sen OM man tränar något, hur bör intaget ändras?
    Är 18, tjej!

    kraaam

  2. Ellinor

    När jag ser hur fint du har gjort med smoothien, sugröret och pudret vid sidan om kan jag inte tänka på annat än Pelles ansiktsuttryck och flin i dörröppningen: ”Din toka, som ska fota precis ALLT!”. Haha!

  3. Okunnig

    Hej!
    Jag skulle verkligen uppskatta ett inlägg med tips om hur det är bra att äta i samband med träning. Är det viktigt att få i sig något imon 20 min efter ett gympass, eller väntar du tills du kommer hem och ger det tid att göra något gott? Mitt mål med gymmet är att stärka upp kroppen, så jag är rädd att äta för lite och tappa i vikt..

    Tack för en inspirerande blogg! 🙂

stats