Emma Barremyr

Mandelsmör och träningsdagbok

Hej vänner ♥

Jag fick en födelsedagspresent hemskickad från Fitnessguru i veckan med ett jättegott mandelsmör och en träningsdagbok! Jag väljer att visa upp det här i bloggen eftersom det är två saker jag verkligen gillar! Jag älskar nötsmör av alla dess slag, men just jordnötssmör och mandelsmör är mina favoriter och fitnessgurus är faktiskt de godaste jag smakat och därför använder jag mig av dem. Även kokosoljan är en favorit.

Träningsdagbok är något jag är och alltid har varit dålig på. Jag tränar för att det är roligt och för att jag mår bra av det, men även för att jag vill bli starkare, få bättre kondition och hålla mig frisk. Att mäta framsteg utan dokumentation och tester är dock otroligt svårt (jag går mest på känsla), och därför ska jag nu faktiskt ta tag i saken och börja skriva träningsdagbok för att kunna se mina framsteg på papper! Jag känner mig så himla utvilad och taggad efter resan och ser fram emot en grym träningsvår!

Skriver ni träningsdagbok och dokumenterar er träning?

 

IMG_9074

IMG_9078

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda

    Jag har insett att det är nästa steg i min utveckling. Jag ser ju att kroppen förändras och jag vet att jag har ökat, men hur ser den där ökningen ut? 😛 Har funderat länge på hur jag ska kunna dokumentera och komma ihåg vilka vikter jag körde sist och hur jag kan förbättra mig, men papper tappar jag så lätt bort och mobilen har jag inte alltid med mig… så en bok vore ju kanon! Visste inte ens att det fanns speciella träningsdagböcker. Det blir nästa investering! (plus en burk med mandelsmör… ;))

  2. sofie

    Skriver inte träningsdagbok men det är något jag ska börja med. Jag är organiserad till max när det kommer till det mesta och en dagbok hade varit the ultimata verktyget för mig att hålla det ännu mer organiserat 😉 Kram

  3. Sofie

    Jag dokumenterar min träning via funbeat. Superbra eftersom jag snabbt kan lägga in pass i mobilen via deras app och om jag sedan vill se på min träning mer översiktligt kan jag logga in på deras hemsida och se på min träning mer översiktligt med olika diagram osv.

    Kul att du delar med dig av din Afrikaresa, verkar ha varit en toppenresa som jag gärna skulle vilja göra själv någon gång i framtiden 😀

    Jag har förresten börjat blogga igen om du skulle vilja kika in. Kram 🙂

    1. Emma

      Ja det låter smidigt och bra! 🙂 roligt att ni tycker det är kul att läsa om resan också! Jag rekommenderar Tanzania varmt! Och kul att du är tillbaka! Wiiiieee! Ska du på BBC 15 mars? :p

  4. Emelie

    Jag gör det sedan ca 4 månader tillbaka och jag är otroligt förvånad över den förbättring jag gjort. Sååå roligt och enkelt att få en överblick :)!

  5. Emelie

    Jag har skrivit en enklare variant av träningsdagbok under förra året (och början på iår). Det är fantastiskt skönt när man känner ofrivillig ångest för att man inte tränat att kunna öppna boken och inse hur grym man faktiskt är och kan istället känna sig stolt över att man prioriterar vilodagar också.

    Dessutom var det en jäkla pepp att i slutet av året kunna summera hur långt man sprungit på ett år och hur många pw man faktiskt tagit! Man blir helt enkelt peppat till ett välmående liv, kram!

stats