Emma Barremyr

En påminnelse

Hej ♥

Aaaaah, vad skönt det är att vara igång igen! Rörelse och träning är fantastiskt och jag är så tacksam för att min kropp fungerar som den ska!

Hösten har vart jobbig med skador, trötthet, sjukdom och stress, men efter resan är jag nu utvilad och åter på banan. Tack kroppen för att du är med mig igen. TACK, för att du är så fantastisk och ger mig möjlighet att få känna mig så levande.

När jag skriver levande syftar jag på träningsvärken som gör sig påmind i varenda muskel för tillfället. Till och med magen värker och det är SÅ underbart!

 

IMG_8785
Yoga i solnedgången på Zanzibar

 

Är du tacksam för att din kropp fungerar som den ska? Tacksam för att du kan röra dig, gå eller springa?

Om inte vill jag ge dig en påminnelse om att det faktiskt inte är alla som har den möjligheten och kan röra på sig. Älska din kropp för att den är så fantastisk som den faktiskt är. Passa på att tacka den för allt den tar dig igenom – utan den skulle du inte klara dig, ni är ett team och du borde ta hand om den väl <3

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Det kan behövas en påminnelse ibland.. Jag tror att vi (i alla fall gör jag det) alltför ofta endast fokuserar på vad kroppen inte kan, orkar dess brister osv istället för att verkligen vara tacksamma för vad den klarar av!

stats