Emma Barremyr

En släng av magsjuka!

Hej vänner 🙂

Hur mår ni?

Dagarna på Zanzibar har hittills varit helt fantastiska och vi njuter av varandra, sol och bad, underbar mat, fina utsikter och solnedgångar i havet. Jag är helt förundrad över hur vackert det är här. Jo, det är ett paradis på sitt sätt, precis som Kilimanjaro och Serengeti är paradis på sina sätt!

20140112-122814.jpg

Dagarna har varit fantastiska ända tills inatt då jag åkte på någon form av extrem magsjuka som gjorde att jag förlorade precis allt från båda hållen. En otroligt jobbig kombination och idag mår jag riktigt dåligt 🙁 Jag hatar verkligen att spy, det är det värsta som finns, dels för att jag har så svårt att spy (jag mår illa, men jag spyr aldrig) och när jag väl spyr så mår jag så in i helsike dåligt…

Det tog ett tag innan jag orkade pallra mig upp ur sängen, men när städerskan kom fick jag släpa mig de få meterna ut till solstolen och lägga mig där i skuggan. Jag har hemlängtan nu, men jag hoppas det går fort över och att jag snart kan få mat i mig igen, det enda jag får i mig nu är coca cola och vatten, vilket inte är fy skam, men jag tycker coca cola smakar kräk (vi fick det ju alltid när vi kräktes när vi var små och efter det har jag svårt för smaken, men det funkar nu).

20140112-121021.jpg

Det blev kanske ett litet halväckligt inlägg och jag ber om ursäkt för det!

Jag ville egentligen bara tala om att jag börjat svara på era kommentarer i kommentarsfältet nu när jag ändå har lite tid över i skuggan här 🙂 jag har varit dålig på att svara den senaste tiden, men jag ska föröka bli bättre på det! Ni är underbara som gör den här bloggen så levande och jag vill ge er alla en stor kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats