emmabarremyr

Emma Barremyr

Fredagsutmaning

Hej alla solstrålar ♥

Helgen är nära och efter juldagarna tycker jag att våra självkänslor är värda att boostas lite så idag har jag fixat en fredagsutmaning!

Du ska nu ta dig tid i några minuter och skriva ner tre bra egenskaper hos dig själv samt tre delar av din kropp som du är extra nöjd med. Vik ihop lappen och stoppa den i din byxficka. Varje gång du står framför en spegel (när du t.ex. är på toaletten) tar du upp lappen och läser den högt för dig själv samtidigt som du tittar dig själv i ögonen och menar det du säger. Läs den för dig själv minst fem gånger idag!

Det här är så viktigt! Vi måste bli bättre på att tycka om oss själva och älska våra kroppar – och för att bli bättre på det måste vi också öva på det så nu kör vi fredgasutmaningen!

Okej?

Dela gärna med er av era bästa egenskaper och kroppsdelar i kommentarsfältet här nedan eller på era bloggar (som ni länkar i kommentarsfältet) för att vi ska kunna peppa varandra!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna

  Din blogg är fantastisk Emma! Sån inspiration och glädje!
  Jag tycker detta är svin svårt, har suttit i ca 20minuter utan att lyckas få fram några egenskaper hos mig själv… frustrerande. Men jag tycker om mina ögon lite extra! Mer kom jag inte på.
  Kram

  1. Emma

   Tack snälla <3 jag vill be dig fortsätta jobba på det här! Det skär i mig när du skriver att du inte kommer på fler positiva saker. Det enda du får säga till dig själv bör vara positiva saker. Tryck aldrig ner dig själv, utan behandla dig själv som din bästa vän! Stor kram

 2. Mia

  Hoppas jag lyckas med utmaningen, får dock skippa den på gymmet där det är speglar överallt 😉
  Jag valde att jag är målmedveten, pedagogisk och positiv och tycker lite extra om min rumpa, mina ögon och min mage. Vad valde du Emma?

  1. Emma

   Hoppas jag också! Bra att du gjorde den 🙂 själv valde jag positiv, glad och empatiskt, och jag gillar extra mina armar, min rumpa och mina bröst 🙂

stats