Emma Barremyr

Yinyoga dig lugn till jul

Hej ♥

För mig kommer decembers utmaning i #beyoga365 som en gåva från ovan. Jag har kört på aningens för hårt och stressat lite väl mycket den senaste tiden, vilket sätter sina spår! Nu har jag tagit mig tid till att ta hand om mig själv och är tillbaka på mattan för att andas och rikta fokus inåt!

Under december kommer Johanna Andersson och Ulrica NorbergYogobe att guida den som vill till en mindre stressig vardag med hjälp av Yinyoga. Varje måndag fram till jul kommer ett nytt blogginlägg <– (klick) upp, och i den första får ni lära er mer om Yinyoga och ta del av en guide på videos att göra dag för dag. Perfekt!

Om du är stressad, har svårt för att varva ner, är mycket stel eller spänd, har problem med cirkulation eller är emotionellt upprymd, är yinyoga något för dig. Genom yinyoga får du ett bra komplement till mer aktiv och flödande yoga eller annan fysisk träning, genom att du här får arbeta med att stärka kroppens egna förmåga att återhämta och varva ner

blogg_920x400px-yinyoga

Vill du få en lugnare vardag, lära dig om och känna på Yinyogans effekter, ta del av olika andningstekniker, yogapositioner, yogavideos och meditationer? Häng på decembers yogautmaning du också!

I facebookgruppen <– (klick) delar vi tankar, kärlek och erfarenheter och alla är välkomna!

Kärlek till er!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats