Emma Barremyr

Mysmorgon

God morgon ♥

Jag fortsätter att vila och ta det lugnt! Jag sover länge på morgonen, sitter i soffan, surfar och ser på tv, svarar på mail och betar av PT-online, äter en långfrukost och suger sedan på en kaffekopp och knaprar pepparkakor. Det är precis vad jag behöver efter den här stressade perioden och jag njuter av att bara gå hemma och mysa i pyjamasen hela dagen, eller nästan hela dagen iallafall. I eftermiddag har jag en fikadejt inbokad med en vän som jag inte träffat på evigheter, vilket jag ser fram emot!

Dagens frukost blev ytterligare en bägarvariant som förbereddes igår kväll, en julig variant som är en repris från tidigare!

Mums!

 

IMG_6816

IMG_6817

IMG_6823

 

RECEPT på dagens juliga frukostbägare hittar du här <– (klick)

 

Ha en fin onsdag mina vänner!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    För en annan låter det helt underbart – helg hela veckan lång! Men som alltid vid sjukdom och när vilan är ofrivillig, är den inte alls lika angenäm längre. Du verkar dock göra det bästa av situationen och med ett positivt sinne kommer man långt! Hoppas att du snart är helt återhämtad och på banan igen.
    Kram

  2. Gabriella

    Åhhh dina frukostar!
    Jag blir så sugen på att använda pepparkakskrydda i mina frukostar och bakverk också. Jag bor dock i London och har inte lyckats hitta det här. Vilka kryddor är det den innehåller?

stats