Emma Barremyr

Fredagsmorgon

God morgon ♥

Idag vaknade jag efter många timmars sömn – utan huvudvärk! Äntligen – vilken fantastisk känsla! Jag kände mig såpass pigg att när Pelle drog iväg till gymmet knöt jag på mig skorna och tog en morgonpromenad 🙂

Åh, underbara morgonpromenad!

Idag nöp mig kylan i kinden och den kalla luften smekte mina lungor och väckte kroppen till liv!

B Ä S T A  S T A R T E N  P Å  D A G EN !

 

bild 1 (12)

bild 5 (3)

bild 4 (8)

fredag

Hemma igen smakar frukosten så himla bra ♥

 

Frukosten blev samma som igår <– (klick) för att det var ju sååå gott! D-vitamin, svartvinbärskapslar och en glas med varm nutelladryck på det!

Nutelladrycken är gjord på 2 dl hasselnötsmjölk, 2 tsk kakao, 1 tsk agavesirap, en nypa vaniljpulver och en nypa salt – värms till önskad temperatur, jag gillar min rykande het!

Nu ska vi snart hoppa in i bilen tillsammans med mamma och pappa. De ska till Stockholm på konsert i helgen och jag och Pelle tränger oss med för att tillbringa helgen med hans bror och flickvän som bor där borta!

 

PS. Har fixat ett par tidsinställda inlägg till senare idag som ni inte får missa! DS.

Kram på er / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Vella

    Hej! Jag undrar ifall du vet vad som är ”bäst”, ur nyttighetssynpunkt, mellanmjölk eller havremjölk? Tack sålänge! Är så spännande att följa din fina blogg!

  2. Sandra

    Vilken underbar utsikt och härlig början på morgonen! Skönt att du känner dig bättre för var dag och slippa huvudvärken.

stats