Emma Barremyr

Läsarfrukostar

God morgon vänner ♥

Ni var många som ville dela med er av era frukostar – kul med så mycket härliga bilder på olika frukostar! Idag börjar vi därför dagen med ett gäng frukostinspiration från er läsare 🙂

 

läsarfrukost1

 

Gabriella åt blåbärsgröt med mangofluff i bägare, recept hittar ni här <– (klick)

 

läsarfrukost3

 

Emelie åt en vacker saffransgröt med mandel, russin och mjölk!

 

image (5)

 

Kristina åt chiagröt (mjölk, kokosmjölk och kesella blandat med chiafrön, psylliumfröskal och kanel) på språng med jordgubbar och satsumas.

 

läsarfrukost4

 

Elin åt kvargröra på kvarg, kanel, vaniljarom, ingefära och tinade hallon. Sen är det lite corn flakes (utan socker) och lite pauluns granola, mandlar, mullbär och gojibär. Täckt med hallon/blåbär, stevia kräm, hallonsylt och en halv apple pie questbar.

 

läsarfrukost5

 

Josefina åt morotskakegröt med vaniljcasein på toppen. Gröten toppades med lite hackat äpple och en bit av en nyttig chokladbrownie hon bakat själv. Mums!

 

Hoppas att ni njuter av en riktigt god fredagsfrukost!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Gjorde igår en variant av ditt recept på ”pepparkakassmör/nötsmör med pepparkakssmak” och ÅH vad underbart gott det blev:) bytte ut mandlarna & tillsatte endast kryddan sedan:) slängde upp det på bloggen!

    Grymt inspirerande recept! Vem behöver trycka pepparkakor när man kan få denna smak till vilket mål man vill men genom att endast få i sig nyttiga fetter..? Nomnom:)) tack för all inspo!

  2. Ann

    Åh så inspirerande! Det får mig att inse att det finns stora möjligheter till förändring(förbättring) på min egen frukostfront.:-)

stats