Emma Barremyr

Proteinbollar med carobsmak

Hej vänner ♥

Idag lägger vi till en ny mellanmålsboll till samlingen. Proteinpimpade carobbollar som passar perfekt som mellanmål eller fika. Caroben och dadlarna gör dem härligt söta. Ärtprotein, nötter och hampafrö gör dem naturligt proteinrika. Bra kolhydrater, fina fetter och mättande proteiner – bättre mellanmålsboll får ni leta efter 🙂

 

IMG_6557

IMG_6553

 

Ingredienser:

Blötlägg dadlarna i ljummet vatten i någon timme och mixa sedan ihop alla ingredienser till en lagom kladdig smet. Tillsätt lite vatten eftersom tills du får en lagom konsistens. Rulla sedan bollar – jag delade mina i fyra olika delar som fick olika topping – kokos, rå kakao, bipollen och några utan topping.

Eftersom ni alltid är många som frågar vilka produkter jag använder så har jag länkat dem. Klicka på produkterna ovan så kommer ni till sidan!

IMG_6550

IMG_6552

 

Hoppas det smakar!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats