Emma Barremyr

Hotellfrukost från helgen

God morgon ♥

Måndag och ny vecka startar jag med en tidig morgonpromenad i ett desto gråare väder än vad vi haft i helgen. Jag vill börja veckan och dagen på bästa sätt och för mig är det med frisk luft och motion. Nu sitter jag med frukost i högsta hugg och laddar för en förmiddag framför datorn med PT-online. Efter en ledig helg är det mycket att göra – PT-online och mailen som ska betas av, PT-pass som ska förberedas och en vecka som ska planeras! Hey, men jag älskar mitt jobb och efter en lugn och ledig helg är jag laddad!

Det var måndagens start… i lördags startade vi istället morgonen med hotellfrukost på Stadshotellet – och för en frukostälskare som mig är en det ju rena drömmen!

Ni får några bilder!

IMG_5920

IMG_5917

IMG_5915

IMG_5914

IMG_5913

Naturell laktosfri yoghurt med hallon och björnbär, kokosflingor, hasselnötter, pumpakärnor, solroskärnor, torkad banan, aprikoser, russin och linfrön. Kokt ägg, äggröra, ost, keso, brieost, salami, kallrökt lax, rökt kalkon, vindruvor, gurka, paprika, vattenmelon och te.

En lyxig, god, bra och MÄTTANDE start på helgen vill jag lova!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Vill bara att du ska veta att det var du (din blogg) som hjälpte mig att börja äta frukost. Åt aldrig frukost för jag tyckte det var såååå äckligt, men sen hittade jag din blogg och såg hur goda dina frukostar såg ut.
    Någon vecka senare kunde jag gå upp på morgonen och äta frukost ca. 30 minuter efter jag vaknat. Känner mig både piggare och får mer energi och bättre koncentration under dagen, plus att dina frukostar är SÅ mättande OCH goda!
    Vill också tacka dig för att du faktiskt hjälpt mig med mitt självförtroende med många av dina tips.
    Du är guld värd , Tack Emma, du är grym!

    1. Emma

      Vad glad jag blir av att höra det! Det är verkligen helt fantastiskt att genom bloggen få ”hjälpa” på ett sånt sätt som jag hjälpt dig 😀 Tusen tack för din kommentar och fortsätt njuta av goda frukostar 🙂 <3

  2. Ellinor

    Frukost är verkligen dagens bästa mål och i synnerhet hotellens diton (i alla fall om man har tur och får njuta av en bra sådan). Lät som en fin och lyxig start på lördagen. Hoppas att resten av helgen varit fin den också.
    Kram

stats