Emma Barremyr

Fira fredag med en glassbomb

 

Hej fredagsvänner ♥

De senaste veckorna har varit intensiva jobbmässigt och en efterlängtad ledig helg står nu på ingång. Sovmorgnar, hotellfrukost, parmiddag med utgång, fikadejter med vänner och såklart en del träning står på schemat. Massa må-bra-saker!

Mysa, njuta och bara vara är det som gäller!

Och jag började att fira fredagen med en rejäl glassfikaCarli, slurp sa det!

Jordgubb, mintchoklad och daim

 

Hoppas att ni får en grym helg!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    hej! jag har en fråga angående alla dessa ”nya” hälsoprodukter många tränings- och hälsointresserade börjat använda i matlagning och bakning. vad är det som är så bra med tex jordnötssmör och kokosolja i jämförelse med andra produkter? är det att de innehåller bättre fetter än andra typer av fetter? är det inte dock onyttigt att ha ner jordnötssmör i ”allt” man äter, även om det är nyttiga fetter? det innehåller ju fortfarande mycket fett och kalorier….
    alla dessa proteinpulver och olika produkter som många verkar beställa ifrån tex fitnessguru – vad är det för bra med dem?
    är väldigt nyfiken och tacksam för svar! 🙂

  2. lars

    Jag tycker att du har mycket kloka tankar Emma . Brukar sätta mig med en kopp kaffe på morgonen och läsa igenom olika bloggar som skriver om kost och träning. Du är en favorit. Keep up the good work. // Lars

stats