Emma Barremyr

Regnig morgonpromenad

God morgon ♥

Att få starta dagen med en morgonpromenad är nu ännu viktigare för mig när jag sitter ner framför datorn och jobbar de flesta förmiddagarna i veckan. Morgonpromenaden gör att både kropp och knopp vaknar till liv, att jag känner mig piggare och att jag får mer energi än om jag går direkt upp från sängen till datorn.

En regnig morgon som denna kanske man kan tro att suget efter promenaden minskar. Men faktum är att det är himla mysigt att gå i regn också – det gör det än mysigare att komma in sen, och med regnkläder blir det ju inget problem.

Denna morgon snörade jag dessutom på mig vandringskängorna (det är dags att börja gå lite i dem nu, vänja fötterna så smått inför Kilimanjaro) som även höll fötterna varma och torra!

Kepsen håller dessutom ansiktet torrt från regnet!

(ursäkta lite halvdåliga bilder)

regn3

regn

bild 1 (6)

bild 4 (1)

regn4

 

Dyngsur på utsidan, men snustorr på insidan. Bra kläder är A och O när man vill göra utomhusvistelser trevliga i sämre väder.

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Som sagt det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! 🙂 ett litet tips som kan förbättra känslan med vandringskängorna är att smörja in dem ordentligt med fet skocreme! Då tål de vatten (blir som vattenpärlor uppe på skinnet) och de blir så mycket smidigare att gå i! 😉 Jo, jag är väl lite ”skoskadad”.. Kram!

    1. Emma

      Precis! Brukar försöka smörja dem med fotcreme efter varje ”vandring” 🙂 Tack för tipset iallafall, det uppskattas 😀 Kram

  2. Ellinor

    Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder som ordspråket lyder. En skön start på dagen!
    Jag gillar faktiskt att vara ute och gå i regnet, väldigt rofyllt. Mysigt sedan när man kommer tillbaka in och få ta av sig de blöta kläderna och mysa med en varm kopp te eller liknande.
    Hoppas du får en fortsatt fin dag!
    Kram

stats