emmabarremyr

Emma Barremyr

Till dig

fantastisk

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. agnes

    alltså åh emma du och din blogg är så peppande och uppmuntrande!! så härligt.
    jag har en fråga till dig, eller kanske rättare sagt – jag behöver lite stöd och pepp. jag har börjat träna nu igen efter sommaruppehållet och jag vill verkligen komma i bra form nu! vill känna mig stark och snabb och vältränad. men jag får inte ihop det med kosten. inte alls. tycker det är skitjobbigt. i våras tänkte jag väldigt mycket på vad jag åt och inte åt och jag mådde väldigt dåligt och nu i efterhand tror jag att jag var ganska nära en ätstörning. och nu känner jag att jag såklart VILL äta hälsosamt och bra men samtidigt får alla tankar på tvång/restriktioner mig att må jättedåligt. jag vill kunna fika med mina kompisar spontant på en onsdag och äta en chokladboll och inte känna att jag “fuskar” eller gör något dåligt. samtidigt vill jag verkligen hålla en god kosthållning. det känns liksom “ovärt” att träna bra om jag inte äter bra. hur ska jag tänka? vad ska jag göra? kram

stats