emmabarremyr

Emma Barremyr

Era höstträningsbilder

Hej vänner ♥

Innan vi tar kvällen den här måndagen låter vi oss bli inspirerade av lite härliga höstträningsbilder från några fina läsare!

image (4)

Lisa beskriver sitt pass såhär: “Intervaller i grupp, i begynnande höst. I linne men med luft som börjar bli krispig och bland gulnande löv. September”

 

höstträning1

Amanda kör lite härlig höstyoga ute i solskenet!

 

IMG_20130926_092211

Klara var ute på en härlig uppvärmningstur innan ett svettigt hoppass på höstryggen!

 

Vill ni också inspirera med härliga höstbilder? Maila bilden till emma@ptbyemma.se

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin A. Fridh

    Hej Emma! Jag har nyss blivit frisk efter över ett års sjukdom, då jag drabbades av chrons och ramlade ner i en rejäl undervikt. Nu är jag helt återställd och vill komma igång med träningen igen, men efter att inte ha rört på mig på nästan ett år vet jag inte hur jag ska börja. Jag har alltid varit väldigt aktiv, och är rädd för att börja för hårt. Det är därför också väldigt svårt att prova sig fram, eftersom jag förmodligen kommer köra på då jag är van att pressa mig. Vad skulle du rekommendera? Kram!

    1. Emma

      Usch, vad tråkigt att höra att du blivit sjuk! Hoppas att du mår bättre nu och får göra så framöver! Det jag rekommenderar är att du tar det väldigt lugnt i början. Korta promenader och lätt styrka ett par gånger i veckan till att börja med samtidigt som du försöker lyssna på din kropp. Ta det lugnt helt enkelt och öka träningen successivt! Lycka till 🙂 Kram

stats