Emma Barremyr

Ny dag, nya tag!

God morgon vänner ♥

Jag mådde bra igår sa jag, men tji fick jag då det slog om fort under eftermiddagen. En enorm trötthet föll över mig tillsammans med en galen ”mensvärk” och feber. Jag antar att det var då den kraftigare smärtlindringen som jag fick tillsammans med narkosen gick ur mig och sen funkade inte riktigt panodilen… Dock blev det lite bättre när Pelle matade mig med glass (riktig gräddig vaniljglass) och jordgubbar – för därefter slocknade jag som ett ljus och sov ända till halv nio idag. Hela tolv timmars sömn skrapade jag ihop till sömnbanken – behövligt och otroligt skönt!

Idag mår jag bättre igen. Jag behöver dock fortfarande vila och inte anstränga mig överdrivet mycket (typ träna och så). Så efter en lång snos i sängen bytte jag sängen mot soffan och fick sällskap av en tallrik kesokvargröra med topping, ett ägg och ingefärste. Mysfrukost ♥

IMG_5598

img_5593

Topping i form av quinoapuffar, bovtepuffar, nutellagranola, riven kokos, russin, tranbär, pumpafrön, banan och ringlat mandelsmör.

img_5601 img_5606

Idag är det ett strålande väder och jag längtar ännu mer upp till fjället! Jag har gått och längtat hela sommaren på att få åka till Idre – planerat och byggt upp förväntningar. Det blev såklart ett rejält bakslag att inte få åka upp och det är jag himla ledsen för. Men nu tjänar det ju ingenting att gå och älta det. Nej, ingen onödig energi till det tack!

Istället ska jag sätta mig på balkongen i höstsolen och njuta av det fina vädret – suga in energi och massa behövlig D-vitamin!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Skönt att höra att du mår bättre idag. Kroppen behöver mycket vila, både fysiskt och psykiskt. Hoppas att du får en fin dag och kan njuta lite av det vackra höstvädret.
    Vad gäller fjällen och Idre så kommer det fler tillfällen. Visst är det tråkigt när någonting som man längtat länge efter går i stöpet, men jag tror bestämt på att det finns en mening/tanke med allting som sker. Ibland kan det bara dröja ett tag innan vi inser vad.
    Kram

    1. Emma

      Tack! Ja, jag känner verkligen hur hela kroppen har påverkats, även om det bara var en så liten del som togs bort. Min energi är som bortblåst och jag ligger heldäckad, inte sugen på att röra mig alls! Får lyssna på kroppen så hoppas jag att energin är tillbaka snart 🙂 Förhoppningsvis kan vi åka upp till Idre om två veckor istället. Håll tummarna åt mig, snälla? 😀 hihi. Kram <3

stats