Emma Barremyr

Banangröt med blåbärsfluff

God morgon måndag ♥

Ni underbara läsare. Tusen tack för all fin respons ni ger mig varje dag. Tack för alla fina kommentarer och för att ni lämnar spår efter er. Jag blir så otroligt glad av att läsa och ni påminner mig om varför jag skriver den här bloggen. Mycket är det ju för mig själv, för jag älskar det jag gör. Men ännu mer älskar jag att få dela det med er, inspirera och lära ut. Puss på er ♥ Och även om jag inte hunnit svara på alla mail och kommentarer lovar jag att försöka hinna med det innan veckan är slut

Helgen har dock varit lugn, skön och bloggfri. Jag har samlat krafter inför en ny arbetsvecka. En lite ”slappare” vecka jobbmässigt då vi (jag och Pelle) har en hel del annat planerat, bland annat en träningshelg uppe i Idre (tors-sön). Vi tänkte oss tre toppar på tre dagar, men får se hur det blir med det. Pelle har legat i feber hela natten och dragit på sig en förkylning, så vi får se hur han mår till helgen, och om jag har lyckats hålla mig frisk? Sen är det lite annat som händer i veckan som styr också, så vi får avvakta lite så länge!

Idag är det dock fullt upp på jobbfronten. Det är måndag och efter några lediga dagar behöver mailboxen betas av, likaså PT-online nu under förmiddagen – sen blir det en eftermiddag med full rulle i gymmet. Gud så kul!

Min pajform är perfekt som ”grötfat” – stora portioner kräver stora fat. Hehe. På dagens grötfat finns banangröt med blåbärsfluff, kakaobibs och kokoschips!

IMG_5576

IMG_5577

Gröten kokades på:

  • Havregryn
  • Chiafrön
  • Kokosmjöl
  • Havremjölk
  • Äggvita
  • En nypa salt
  • En mosad banan

Koka ihop alla utom bananen, den rör du i allra sist innan servering.

Recept på det underbara blåbärsfluffer hittar du här <– (klick).

Hoppas att ni får en underbar måndag mina vänner ♥

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats