Emma Barremyr

En kväll och morgon för mig

God morgon ♥

Idag brydde jag mig inte om att ställa någon klocka. Jag tog mig tid att sova ut, snosa lite, ta en uppfriskande morgonpromenad och sedan äta frukost i lugn och ro med min sambo som utsikt på andra sidan bordet. Drack sedan två stora koppar värmande te med honung innan jag började beta av mailboxen och PT-online.

En himla bra och skön start med fokus på mig själv och mitt välmående – vilket är viktigt att jag får in när jag har ett jobb där jag har fullt fokus på alla andra hela dagarna! Det är ett jobb som jag älskar och trivs väldigt bra med – men som jag sa – jag själv får inte glömmas bort! Det gäller även er – glöm inte bort er själva och att ge er lite extra kärlek då och då!

Även igår kväll låg fokus på mig själv, eller på oss kanske jag skulle säga, mig och Pelle. Vi lagade mat tillsammans, dukade upp, tände ljus och satte på en Harry Potterfilm (vi är inne på fjärde i raden nu). Vi åt mat långsamt, kramades, masserade och hade det allmänt bra. Efterrätt blev det också – en ny variant cheesecake – en riktigt chokladbomb med hallontopping (recept kommer, jag lovar), och så några av Fannys himla goda nutellakakor (de var så goda att jag var tvungen att göra en ny sats).

Mysfaktor – hög

Vardagslyxfaktor – hög

Godmatfaktor – hög

Avslappningsfaktor – hög

Jag slocknade sedan snabbare än ett ljus och sov sedan som en stock hela natten! Tänk vad en kvälls avkoppling kan göra!

IMG_5522

IMG_5518

IMG_5517

IMG_5551

 

Här <– (klick) hittar du recept på jordnötsburgarna.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats