Emma Barremyr

Rawfoodmums!

Hej vänner ♥

Jag fick ett paket hemskickat från Råvarubutiken med lite nyheter att testa på. Som vanligt blir jag alldeles salig när jag får testa på nya spännande saker och den här gången blev det ett himla fint mellanmål med diverse godsaker. En liten skål med söta, krispiga rödbetschips, ett raw knäckebröd med mosad avokado, örtsalt och smulade lökchips + en sked mandelsmör rätt in i munnen. Himmel så gott!

  • Rödbetschips – jag älskar rödbetor och har nu fått ett nytt favoritsnacks! Varför så liten påse bara? Det tar ju slut alldeles för fort!
  • Lökchips – också himla gott! Min mage brukar inte gilla lök (trots att mina smaklökar älskar det), så jag brukar försöka undvika det, men dessa funkade utan problem av någon anledning? Jotack, rawfood!
  • Raw knäckebröd – vad ska jag säga? Gottgottgott – måste testa göra eget!
  • Stenmalet mandelsmör – jag gillar mitt eget hemgjorda mandelsmör himla mycket, men det här var speciellt då det var alldeles lent och nästan rinnande i konsistensen. Blir mums att ha i såser, på bakverk och smaksätta med andra godheter gissar jag!

Blir nog en ny beställning inom kort, behöver påfyllning av en hel del godsaker därifrån!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Hej Emma! Är du aldrig oroad över att du inte får i dog tillräckligt med protein när du äter rawfood? Tycker du att man ska äta när man är hungrig eller var tredje timme? cad tycker du om att räkna kalorier? Om man är frisk och utan ätstörningar förstås. Men vill bli lite fit. Hoppas du hinner svara och tack för en bra blogg.

    1. Emma

      Äter man rawfood får man i sig protein från nötter, gröna grönsaker och groddar, så det är jag inte! Nu äter jag ju inte 100% raw så det är inget jag behöver tänka på dock! Jag förespråkar regelbundna måltider med långsamma kolhydrater, nyttiga fetter och proteiner och tror inte att vi behöver räkna kalorier för att hålla vikten om vi följer detta. Vill du tighta till kroppen kanske du kan räkna för ett tag, men jag tror att det är lätt att bli fast i ett osunt tänk och jag anser inte heller att vi ska se på mat som siffror, det är inte naturligt, jag tror att vi mår bättra av att inte räkna och att fokusera på starka självkänslor istället för tighta kroppar! Men det är mina åsikter! Kul att höra att du gillar bloggen, det tackar jag för! 🙂

stats