Emma Barremyr

Måndag!

God morgon måndag ♥

Idag slutar jag åtta, men fortsätter med personalmöte fram till tio innan jag avslutar den här jobbhelgen helt och hållet! Sen är det direkt ner till Karlstad för jobb med företaget som gäller. Ikväll står det konsultationer på schemat vilket jag ser fram emot hemskt mycket! Det är alltid lika roligt och spännande med nya kunder!

Jag har en ganska tuff jobbperiod just nu. Det kommer vara fullt upp med företaget hela veckan och till helgen gör jag en repris på samma jobbhelg i Torsby som denna helg, alltså ett 26-timmarspass och ett 24-timmarspass innan jag jobbat klart där uppe för den här månaden. Som sagt så lägger jag mitt eget schema på det här sättet för att ”få undan” mina timmar och inte ska behöva pendla så mycket. Jag gillar det och trivs bra även om det är lite småtufft under själva jobbperioden!

Här kommer dock yogan in ♥ Att kunna yoga hemma eller yoga online på jobbet (om jag får en tid över) gör att mycket av spänningarna släpper, jag stressar ner och fokuserar bättre, mår bättre, känner mig lugnare, gladare och mer närvarande. Tack Yogobe ♥

Nu är det dags att rocka MÅNDAG!!!

monday-joy

Måndagskramar till er fina läsare / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Jag tycker att du är fantastisk! Både din blogg och du själv utstrålar mindfulness och inspiration <3 Skulle jag någon gång anlita en personlig tränare skulle jag direkt vända mig till dig. Kram!

stats