Emma Barremyr

Välkommen helgen!

Hej vänner ♥

Efter att ha jobbat i sisådär en månads tid utan några lediga dagar tänker jag nu gå på helg. Det har varit grymt mycket jobb med PT-online, både innan och efter uppstarten och det har varit så galet roliga veckor! Jag ser verkligen fram emot mer jobb och andra spännande saker som jag har på gång till veckan! Vi kommer ha öppet hus i gymmet och så har jag även fått en annan idé om ett samarbete som jag ska ta tag i!

Lång arbetsdag även idag, men nu checkar jag ut och tar helg. Börjar med att fira lillasyster som fyller 23 med en brakmiddag innehållande mammas fläskfilégryta och min banan- och jordnötscheesecake till efterrätt. Mys tillsammans med familjen, morfar, farmor och farfar. I helgen vankas det dop, mys med vänner, yoga, skogspromenader och långa frukostar!

Bra helg! Yeeeeeyyy!

puss

 

Fredagspuss till er ♥

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karin

  Hej! Vill bara börja med att tacka för en sjukt bra, peppande och inspirerande blogg, tack för bra läsning!
  Sen har jag även en fråga. Jag såg i ett tidigare inlägg att ett av dina mål med träningen är att klara fem chins innan jul. Jag har också som mål att klara till att börja med två stycken chins i rad, för att sedan lära mig att klara fem i rad. Idag klarar jag knappt en. Vad jag funderar över är om du har något tips på hur man bäst tränar för att klara detta? Jag tränar redan en hel del styrka idag men känner mig ganska lost vad gäller hur jag ska tänka med träningen för att bäst nå detta mål? Hur tränar du för att nå målet? Är det bara mycket överkroppsstyrka rent generellt som gäller eller har du några tips på mer specifika övningar man bör inkludera i träningen?
  Jättetacksam för svar!!

  1. Emma

   Tack själv för att du kikar in här 🙂 För att klara chins måste du öva på chins. Ta hjälp av gummiband, jobba excentriskt (hoppa upp och håll emot på nervägen) och kör olika typer av latsdrag 🙂 Jobba få repetitioner och mååånga set, nöt, nöt nöt 🙂 Lycka till och kom ihåg att träna säkert – med rätt teknik!

 2. Molly

  Hejsan bästa Emma! Börjar den här kommentaren med att säga att du är den bästa personen som existerar på denna jord! Du är mi n förebild i allt, vill bli precis som du när jag blir ”stor”! ( eller jag inte som DU men ja, att jag är jag fast på samma väg som du om du förstår haha 😉 )

  Jaja, jag har en fråga till dig i alla fall eftersom du är så himla kunnig! Jo det är så att jag är en tjej som lever så hälsosamt som jag bara kan. Det är ett av mina stora mål i livet, att bara vara hälsosam och resa igenom livet så frisk och sund som möjligt. Jag äter en bra varierad hälsosam kost, unnar mig saker när jag känner för det. Äter alltså allt i moderation ( heter det så? :p ) och utesluter ingenting jag tycker om från min kost. Utan har en helt bra balans helt enkelt så som jag mår bra av. Och jag har aldrig mått bättre!

  Men nu är det så att jag har hittat min stora kärlk till gymmet. Till att styrketräna. Det är då jag lever!När jag får lyfta och träna. Mår så himla bra då och gymmet har blivit min bästa vän! ( har vilodag idag så saknar gymmet som en tok haha 🙁 )
  Men jag har ett mål med min träning också, och det är att bygga så STORA och SYNLIGA muskler som möjligt. Eller nej, inte som möjligt, men större och synligare i alla fall!

  Och min fråga är då om kosten, jag har ingen aning om hur man ska äta då. Ska jag äta MYCKET mat eller ”dra ner” på matmängden? För jag vill ju inte liksom lägga på för mycket fett så musklerna inte syns. Men jag vill ju ändå bygga muskler och då kräver ju musklerna någonting att ta ifrån och som får dom att växa! Så snälla Emma, hur ska jag göra? Vet att du inte kan säga precis eftersom du inte vet hur mycket jag väger, längd osv.
  Men du kan väll säga på ett litet ungefär hur man ska göra i alla fall? 🙂
  Och kom ihåg, jag vill BARA göra det på ett så hälsosamt sett som möjligt så jag liksom inte skadar min kropp 🙂

  SUPERTACKSM för svar underbara du! <3

  1. Emma

   Du är så söt Molly, jag blir alltid lika glad av dina kommentarer 🙂

   Skrev ett inlägg idag om hur du kan gå upp i vikt på ett hälsosamt sätt, hoppas det var till hjälp!

   Kram fina du

 3. Kajsa

  Hej Emma! Din blogg är så inspirerande, sluta aldrig blogga!
  Jag har en fundering. Skulle inte du kunna göra ett ”matschema” för en vecka? dock bara på frukost då det är det ända jag lagar själv och inte får med mina föräldrar.. 🙁 på vardagar har jag inte mycket tid, så något som går fort eller som man kan göra iordning innan, det skulle vara super kul och väldigt uppskattat!
  Stor Kram från Kajsa!

  1. Emma

   Hihi 🙂 TACK fina! Jag kan absolut hjälpa dig, men då får du ta kontakt med mig via mailen och köpa ett kostupplägg! Vill du annars sätta ihop ett eget schema på goda frukostar hittar du massa receptinspiration här på bloggen under kategori frukost 🙂 Kram

 4. Sandra

  Du är så jävla söt! Kul att det går bra med ditt företag, men viktigt att få vila emellanåt. Åh, den där cheesecaken verkar så god! Ha en underbar helg!

  1. Emma

   Tack, fina du! Det var skönt med lite vila 🙂 Du måste testa cheesecaken, den är ju SÅ GOD 🙂 Hoppas du haft en underbar helg du med!

  1. Emma

   Är mammas hemliga recept, men ska be om det och laga framöver så lägger jag upp receptet med tillhörande bilder då 🙂

stats