Emma Barremyr

Bloggfri helg

God morgon vänner ♥

Det blev visst en bloggfri helg. Skönt! Det har varit mycket jobb i helgen och den lilla lediga tiden jag haft har jag lagt fullt fokus på annat (som att gymma och klara två chins på rad för första gången i mitt liv, grilla och lördagsmysa med lillasyster och pojkvän och sova i mitt flickrum). Jag jobbade tolv timmar på fredag, sex timmar på lördag och 24 timmar söndag till idag. Nu är jag ledig 24 timmar innan jag går på ytterligare ett 24-timmarspass. Eller ledig och ledig – idag blir det jobb med PT-online, men även träning och en fika hos farmor och farfar hade jag tänkt!

För att ta igen lite från helgen som gått så kör vi några bilder från instagram!

e2bfb2520c8a11e3aa6822000a9f1730_7
1. Mysfrukost i soffan med havrevälling med kanel, mammas hembakade frallor med banan/ jordnötssmör och avokado/ parmaskinka.
2. Nötig renskavswok med grönt till jobblunch!
bad26b9e0cdb11e3b93522000a1f96b2_7
1. Lördagsgrill – sötpotatis, sparris, galiamelon, lax i foliépaket med kantareller och en sallad extra allt till det.
2. Grilltallrik á la Emma – om jag får bestämma!
764337700d5211e3931a22000aaa0ff5_7
1. Frukost i form av banankokoschiagröt med hallon, banan och kokos.
2. Eftermiddagen på jobbet tillbringades med fika/ lunch i skuggan under träden i ryggläge!

Trots mycket jobb har helgen ändå varit himla fin! Det är riktigt kul att jobba och jag trivs bra. Vi är som en liten familj och det är alltid mysigt och trevligt att komma till jobbet! Det är guld och jag uppskattar det så mycket!

Måndagskramar till er ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emma

      1 dl kokosmjölk, 2 msk chiafrön, 1 mosad banan, 1 krm vaniljpulver – låt svälla under natten och ta sedan fram och servera med färska bär 🙂

  1. Ellinor

    Ibland är det skönt att ta en paus från den digitala världen. Instagram är tacksamt på så vis att det går relativt snabbt och lätt att ladda upp bilder, bloggen brukar ta lite längre tid då man (jag) helst vill skriva några väl valda ord. Men då veckorna sällan innehåller lika mycket variation som helgen, kan man med fördel spara dessa minnen och plocka fram längre fram i veckan.
    Önskar dig en fin start på denna onsdag och nya vecka!
    Kram

    1. Emma

      Ja absolut, för mig är det extra skönt att koppla bort under mina jobbhelger, då jag helst bara vill ta det lugnt och inte känna någon ”bloggpress”, under press blir det ju inte kul. Men nu så, nu är jag laddad och redo för veckan! Hoppas du fått en grym start du med! Kram

stats