Emma Barremyr

En sån där bra början på dagen…

God morgon ♥

Härligt med fredag!

Ja så känns det trots att jag har tolv timmars jobb framför mig. Fredagsmys på jobbet är inte fel!

Idag klev jag rakt upp från sängen och i träningskläderna. Åt ett par ägg, en banan och drack en glas havremjölk – sedan redo för träning!

höst1

En runda på hårda femman i högt tempo som avslutades med fem vändor snabb stavgång i Valbergsbacken. Hej mjölksyra! Frukost med familjen, dusch och nu en promenad till jobbet! Jodå, en fin start vill jag lova!

höst2

höst3

höst

Endorfinkickad, mätt och glad redo för jobb – det är jag det!

Trevlig fredag till er!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josephine

    Hej Emma! Älskar din inspirerande blogg som jag följt ett bra tag nu, kul att du dessutom börjat med en PT-online som jag funderar på att testa 🙂
    Men tyvärr fungerar inte din webbsida på google chrome-webbläsaren… Vet inte om problemet ligger i hemsidan eller webbläsaren, för det funkar på explorer. Och din förra sida funkar som vanligt. Tänkte bara berätta ifall någon annan har samma problem eller om det bara är jag!

    1. Emma

      Hej! Men vad rolig att höra, så glad jag blir! Du är varmt välkommen att testa på PT-online! Har hört att fler klagat på det, så jag ska kolla upp det! tack för att du meddelade detta!

  2. gärna anonym

    Hej emma! kan ju börja redan nu med att säga förlåt.. men jag behöver lite tips, jag mår skit.. jag hetsäter, får ångest varje gång jag äter något, vill spy osv.. som du kanske förstår så är jag tjock tjock tjock!! jag kan inte äta långsamt med tanke på att jag inte vill sitta med min familj, så jag äter fort, något tips ang det? ¨jag vet inte vem jag ska vända mig till och du verkar alltid så himla snäll! jag går och pratar med en psykolog men det hjälper inte. jag behöver tips, så snälla, hur ska jag göra för att inte hetsäta och få ångest? har du tips ang hur man slutar skada sig också vore det toppen, jag klarar inte detta längre. herregud vad jag känner mig taskig som skriver detta till dig, men jag är desperat efter hjälp! gärna tips hur jag går ner mycket i vikt också, hehe… förlåt mig för att jag är så virrig och taskig.
    kram

  3. Elin

    Hej Emma! Jag äter bra och tränar bra. Jag har som mål att få större armar, rumpa och synliga abs. Dock är jag lite orolig för att mina bröst ska ”försvinna”. Är det möjligt? Om ja, hur ska jag göra för att inte riskera att dom ska ”försvinna”? 🙂

  4. Amanda

    hej! vilken inspirerande blogg du har! 🙂 jag har just börjat följa den. men en fråga nu! de där gråmönstrade byxorna du har på dig i din header (där du står i brygga), är det vanliga leggings lr träningsbyxor? och vart har du köpt dem och var det längesen? har letat efter ett par leggings i sådant mönster utan resultat!!

    1. Emma

      Hej! Så roligt att du hittat hit, du är varmt välkommen 🙂 De grå byxerna du undrar över är träningsbyxor i bomullstyg (alltså som vanliga leggins) i märket Nike. Fick dem i julklapp av min pojkvän förra året, så ja det var ett tag sen!

  5. kajsa

    Emma din blogg är underbar!!
    Har testat och testat massa av dina recept och aldrig blivit minsta lilla besviken..
    Ikväll blir det storbak på zucchinifrallor!!
    Du är grym 🙂
    Ha en härlig dag på jobbet!

    1. Emma

      Tack fina du, vad roligt att höra 🙂 tack för fin pepp och för att du kikar in här! Hoppas du får en grym kväll 🙂

  6. Hanna

    Hej Emma! Vill börja med att tacka för en otroligt inspirerande blogg! 🙂
    Jag undrar om du har några tips för hur man på ett hälsosamt kan gå upp i vikt? Jag älskar att träna OCH jag älskar mat, men ändå verkar det inte som att jag har lyckats hitta någon riktigt bra balans mellan energiintag och energiförbrukning. Överallt skrivs det om dieter för att gå ner i vikt eller möjligtvis för att behålla sin vikt, men det finns nästan ingenting om hur man går upp i vikt?! Vilket är nog så svårt… Jag tränar både styrka och kondition regelbundet och det vill jag helst fortsätta med. Finns det något jag ska tänka på med träningen, typ något man ska göra mer eller mindre utav? Och har du några tips vad gäller kosten? Kram Hanna

    1. Emma

      Tack själv för din kommentar, så roligt att höra! Jag ska fixa ett inlägg enligt ditt önskemål, håll utkik 🙂

stats