Emma Barremyr

Hej fredag!

God morgon ♥

Som ni kanske märkt har det strulat lite med att komma in på sidan. Det har varit en del tekniska problem, men de verkar vara lösta nu. Förhoppningsvis! Och jag jobbar även på att få till så att ni kan följa mig på Bloglovin också, men det vill inte funka! Jag ska fortsätta filura på det.

Fjärde dagen på detoxen är igång och jag måste säga att det känns riktigt bra! Jag MÅR riktigt bra! Jag älskar maten jag äter och min IBS-mage är bättre än på väldigt länge. Jag funderar på om det är de uteslutna mjölkprodukterna eller själva ”detoxen”? Dessutom har jag massa energi och känner mig väldigt glad. Skönt efter förra helgens dipp. Idag sitter fredagskänslan väldigt fint!

Fredagsfrullen bestod av en rå päron- och vaniljgröt med banan- och blåbärssorbet med en klick mandelsmör och lite kokos som topping!

S Å  G O T T !

Ingredienser:

  • 1 dl helt bovete (blötlagt under natten)
  • 1 päron
  • 2 msk kokossmör
  • 3 krm vaniljpuver
  • 1 fryst banan
  • 1 dl frysta blåbär
  • Mandelsmör (eller annat nötsmör)

Mixa ihop bovete, skalat päron, kokossmör och 2 krm vaniljpulver till en krämig gröt och häll upp i ett fat. Mixa sedan banan, blåbär och 1 krm vaniljpulver till en sorbet och klicka i gröten. Toppa med en rejäl sked mandelsmör och lite riven kokos.

Vad säger ni? Nu kickar vi igång den här fredagen med att ge någon du tycker om en stor kram och ett härligt leende!

Fin fredag till er! (och senare idag lovar jag er ett riktigt kalasrecept på en smarrig jordnötscheesecake med en intensiv chokladtopping, jag vet att flera av er väntar på receptet).

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Hej emma! Jag har också IBS-mage och jag har haft sådana jobbiga perioder ibland att man bara vill hem och lägga sig och dra täcket över huvudet! Men nu under min semester bestämde jag mig för att utesluta alla mjölkprodukter för att testa och jag har blivit sååå mycket bättre. Så jag ville bara berätta det ifall det fungerar på dig med 🙂 kram Camilla

  2. Annie

    Hej sötnöt!

    Maila bloglovin och be dem föra över följarna från din gamla blogg och lägga upp dem med den nya adressen 🙂 De fixar det relativt snabbt!

  3. Ellinor

    Då jag vet att du är flitig på att uppdatera har jag tagit för vana att kika in här även om inläggen inte dyker upp på Bloglovin’ 😉

    Härlig fredagsenergi bjuder du på i vanlig ordning. Kramen spar jag på till i kväll men leendena har jag redan börjat dela ut!

    Kram

  4. Amanda

    Kan inte du länka till ditt favorita Rawfood recept med enkla ingredienser och tillagningssätt? Tänkte laga en Rawfood måltid till familjen bara för att testa, men är lite ”borta” i djungeln 🙂

    Förresten, vad tycker du om gruppträningspass? Och att träna med träningsvärk?

    Kram!

    1. Emma

      http://www.ptbyemma.se/blog/2013/08/raw-pestopasta-med-tomater-roccula-och-oliver/ helt klart den godaste middagen 🙂 Och vill du bjuda på en efterrätt hittar du den godaste efterrätten här http://www.ptbyemma.se/blog/2013/08/raw-banan-och-jordnotscheesecake-med-intensiv-chokladtopping/.

      All träning är bra träning, bara den är rolig! Vad gäller träningsvärken beror det på. Bara du ser till att vila 48-72 timmar är det okej att träna fast träningsvärken sitter i 🙂 Kram

stats