Emma Barremyr

Yogobe

Hej vänner ♥

Under mina 30 dagar i yogautmaningen i sommar var det som om en pollett ramlade ner hos mig. En liten pusselbit i mitt liv föll på plats och jag kände ett inre lugn som jag tog med mig ut i vardagen och livet.  Tack vare YOGOBE var det enkelt att få in yogan i vardagen och jag kunde lätt välja vad jag ville fokusera på och hur länge jag ville yoga. En timme ena morgonen, tio minuter den andra. En halvtimme mitt på dagen, en kvart på eftermiddagen eller 10 minuters avslappning på kvällen. Det blev precis det jag kände för och hade lust med. Fantastiskt!

Det var smidigt att ha yogan online. På så vis hade jag ju med mig den överallt!

Men när mina 30 dagar ”prova på” gick ut och utmaningen var slut blev det inte värst mycket mer yoga. Och jag har saknat det. Jag vet att jag behöver det. Min kropp och själ vill ha det. Detta märkte jag tydligt i helgen när jag kände mig ledsen och stressad. Det var yogan som saknades!

Jag behöver ge mig själv mer yoga helt enkelt!

Så nu ÄNTLIGEN har jag köpt mig en årsprenumeration hos Yogobe och startade redan i morse med en kvart ”kaffeyoga” med Milla Floryd! Hej, BRA START på dagen!

yogobe

Är ni nyfikna på att testa yoga online? Alla får testa tre dagar gratis och du hittar sidan här <– (klick).

Jag gör det för min hälsa, min kropp och mitt välmående!

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats