Emma Barremyr

Härliga tisdag

God morgon tisdag 
 
Morgonkund står på schemat klockan 8.00 följt av ett eget träningspass innan jag ska sätta mig framför datorn med nya träningsupplägg till några online-kunder efter lunch! Full fart, vilket jag gillar! Det bästa med att ha eget företag är att jag planerar mina dagar helt själv. Jag gör det jag känner för och får prioritera precis hur jag vill. Kunderna går såklart alltid först, därefter egen träning och tid för bloggen! Det är underbart och som jag älskar det!
 
Dagens frukostskål innehåller kokoskesokvarg (kokosmjölk+keso+kvarg), frusen frukt (bananslantar, hallon och blåbär) och bästa blandingen (hampafrön, bovetepuffar, quinoapuffar, krossat linfrö, pumpakärnor, mullbär, kakaonibs och kokoschips). Sitter i frukostsoffan och njuter för fullt innan jag ska hoppa på cykeln och trampa bort till gymmet!
 
 
Vad äter ni till tisdagsfrukost? Njuter ni av sommarlov/ semester eller är det fullt upp med jobb?
 
Kram / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla

  Hej! Tack först och främst för en grym blogg 🙂 jag har en liten fråga angående din ibs. Jag själv fick diagnosen ibs för ett tag sen efter att ha haft ständiga problem med magen i snart ett år. Det jag undrar är hur din mage reagerar på allt du äter? För det verkar som du kan äta vad som helst utan att bli dålig. Medans jag själv blir kass utav det mesta. Det ser ju så gott ut allt du gör så vill ju såklart testa och smaka själv men oftast blir jag så dålig efteråt :/ Har du några bra tips? 🙂 många kramar

  Svar:
  Min mage är dålig varje dag (gaser och uppsvälldhet), men det är mest på kvällen när jag är hemma och det är sambon som blir lidande. Här kan du läsa lite om tips och råd vid IBS –> http://emmabarremyr.blogg.se/category/ibsmagproblem.html. Tyvärr gör jag inte mitt bästa för magens skull (utesluter endast gluten och äter lite mediciner), men kunde nog må bättre med en annan kost, men vill inte sluta äta allt jag tycker är så gott 🙁
  Emma Barremyr
 2. Emelie

  gud så gott! jag åt en ostpanerad omelett med skinka och oregano, supergott!

  Svar:
  Mums! Det lät också jättegott! 🙂
  Emma Barremyr
 3. Veronika H

  god morgon! jag käkade en ny frukost som jag inte testat, som heter nötgröt och består av nötter och frön som mixas 🙂 alltså rawfood! jätte spännande tycker jag, läste att du också var sugen på att prova det, GO FOR IT 🙂

  Svar:
  Lät jättegott! Älskar de olika rawfoodgröterna 😀
  Emma Barremyr
 4. Fia

  jag provade faktiskt ditt fluff igår med hallon..åh gode gud vad förälskad jag blev..så det blev fluff idag innan gymmet och sen resten på havregrynsgröten med mosad banan och kanel..mycket bra start:)

  Tack för det underbara fluffreceptet..det kommer jag göra ofta 😀

  Svar:
  Vad roligt att du gillade det! Fluffet är verkligen supergott till gröt (en favorit hos mig är kokosgröt med mangofluff, mmm) 🙂
  Emma Barremyr
 5. Klara

  Är inte frusna bär väldigt svåra att tugga? Har aldrig testat men låter gott! Jag åt två stora knäckemackor med makrillfilé och en skål med jordgubbar och grädde. Mums 🙂

  Svar:
  Jag låter dem ligga framme i några minuter så de blir liiite tinade, men fortfarande är kalla 🙂 Svalkande och jättegott! Vilken lyx med jordgubbar och grädde till frukost! 🙂
  Emma Barremyr
stats