emmabarremyr

Emma Barremyr

En skål fylld med favoriter

God morgon 
 
En skål med kokoskesokvarg, frusen frukt och bästa blandningen fick starta dagen!
 
 
Kokoskesokvarg = kokosmjölk + keso + kvarg
 
Frusen frukt = banan + blåbär + päron
 
Bästa blandningen = quinoapuffar, bovetepuffar, hackad mandel, kokoschips, kakaonibs, pumpakärnor, hampafrön och mullbär
 
 
 
Jag kan ligga i sängen på kvällen och verkligen längta efter denna skål med godheter! Pelle säger att jag är konstig, men jag är bara matglad och älskar frukost (och alla andra måltider såklart, haha).
 
Nu är jag redo för torsdag!
 
Blev lite tokigt med kundbokningen idag, har bara två kunder – en nu kl 8.00 och en 19.00 ikväll, och däremellan en hel massa planeringstid (vilket jag är i behov av nu). Ingen träning för min del idag förutom två cykelturer fram och tillbaka i form av härlig vardagsmotion. Annars en skön dag med vila!
 
Kram / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Klara

  Haha, jag börjar peppa för frukost innan jag ätit sista målet för dagen. x)

  Varför fryser du frukten? 🙂

  Svar:
  Haha! Härligt 😀 fryser frukten för att det är så gott 😀
  Emma Barremyr
 2. Annie

  Jag kan också längta till frukosten redan dagen innan – även om jag älskar alla måltider så är frukosten lite extra bra 😉

  Svar:
  Visst är det så 🙂 Skönt att jag inte är ensam om att ligga och längta efter frukost 😀 haha
  Emma Barremyr
stats