emmabarremyr

Emma Barremyr

Ledig tid när den är som bäst

God morgon 
 
Ledig dag mitt i veckan känns lite smålyxigt. Ännu lyuxigare känns det att vi har en ledig dag tillsammans jag och Pelle, för det händer ytterst sällan! Men idag hände det och då passar vi på att göra det bästa av det.
 
Igår kväll lagade vi mat ihop, stängde ner all elektronik (dator, mobil..) och sjönk ner i soffan och kikade på en film tillsammans och idag sov vi tills vi vaknade, utan klocka. Jag passade på att sova 20 minuter längre än i vanliga fall och slog upp ögonen tio över sex… det där med sovmorgon är inte riktigt min grej! Men pigg som jag var studsade jag upp och gjorde smoothies till oss båda som vi avnjöt i sängen innan vi gav oss ut på en löptur tillsammans. 7 km snabbdistans (distans för Pelle som är lite bättre tränad än mig) i morgonsolen var underbart!
 
Nu har vi suttit i soffan framför Nyhetsmorgon i över en timme och bara kramats, myst, ätit nybakade scones med hallon och blåbär, turkisk yoghurt med äpple toppat krispigt havretäcke och druckit ett par koppar chaite.
 
Vi kallar det vardagslyx!
 
 
 
Krispigt havretäcke:
1 tsk kokosolja
2 msk havrekärnor
2 msk kokosflingor
1 tsk honung
Kanel
 
I skålen hamnade en stor klick turkisk yoghurt, tärnat äpple och havretäcket. Mums!
 
 
 
Recept på sconesen hittar du här <– (klick).
 
Planerna för dagen är ett corepass på Sats, lunchbuffé ute på stan och sedan en tur till IKEA och Plantagen (som aldrig hanns med i söndags), massa mys och tid tillsammans! Precis som jag vill tillbringa en ledig dag 
 
Hoppas att ni får en fin onsdag!
 
Kram / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Åh vad mumsigt det ser ut! Nybakta scones är bland det bästa jag vet!:)

  Svar:
  Mmm, nybakade scones är aldrig fel 🙂
  Emma Barremyr
 2. S

  Ja du har sååå perfekt liv gumman och allt verkar sååå bra…. 🙂

  Svar:
  Perfekt och perfekt, livet blir vad man gör det till och jag mår galet bra av det jag gör! Alla är vi olika och njuter av olika saker, det här är mitt sätt! Hoppas att du hittat ditt du med 🙂
  Emma Barremyr
 3. Emma

  Vilken härlig dag!!

  Hur mycket/många timmar sover du per natt om du är pigg så tidigt jämt? Vilken tid brukar du gå och lägga dig för att må som bäst dagen efter? För ibland kan jag känna att jag inte är utvilad om jag går och lägger mig för sent men sover länge på morgonen.

  🙂 tack på förhand

 4. Ellinor

  Vilken underbar morgon – helt perfekt i mina ögon!

  Det där med att vara ledig mitt i veckan är verkligen en lyx. Det är en av sakerna som jag kan sakna mest från livet som student. Å andra sidan uppskattar jag nu mina lediga helger (vilka tidigare gick till studier och jobb) väldigt, väldigt mycket också!

  Hoppas att dagen fortsätter i samma fina tecken och att ni får fortsätta att njuta av varandras sällskap och er lediga tid tillsammans.

  Kram

  Svar:
  Ja den var riktigt härlig, skönt att bara få göra massa saker som man gillar utan att behöva vara uppkopplad och tillgänglig (som på jobbet). Lite stressreducering 😀 Hoppas att du haft en fin dag du med! Kram
  Emma Barremyr
stats