Emma Barremyr

Långfredag och lingonkokosgröt

God morgon
 
Vill bara uppmärksamma er om att jag skrev fel i receptet på proteinbarsen igår. 1 1/2 dl kvarg ska det vara, inte 1/2 som det stod innan. Har rättat till det nu, så ni som sparade ner det hoppas jag uppmärksammar detta!
 
Idag har jag börjat dagen med ett intervallpas på löpbandet följt av en grötfrukost. Jag ska alldeles snart bege mig mot jobbet för ett 24-timmarspass. Min påskhelg innebär inte ledighet, nejnej! Jag har istället klämt in två långpass på en helg (det är ju galet bra OB hela helgen, men jag får vara ledig påskafton som kommer firas med familjen, så jag klarar mig).
 
Josefin inspirerade mig till dagens grötfrukost – lingonkokosgröt. Jag fann en påse lingon i frysen här hemma och kunde liksom inte låta bli att toppa gröten med dessa härliga, syrliga och färgsprakande bär.
 
Gröten i sig kokosdes på 1,5 dl havregryn, 2 dl vatten och en äggvita + en nypa salt. Sen öste jag på massa kokos och toppade med lingon som blandats ihop med honung.
 
Mums!
 
 
 
 
Vad äter ni till frukost denna soliga långfredag?
 
Kram / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefin

  Veronica & Emma : den har blivit hackad och är nu uppe igen. Hoppas den klarat sig ok men det verkar som de varit inne och röjt lite för mycket. Letar backups men som sagt – den ska fungera nu!

  Svar:
  Hackad? Ojdå, vad tråkigt att höra! Hoppas verkligen att det ordnar sig!
  Emma Barremyr
 2. Veronica

  Nån mer som kommer till en otäck sida när man försöker komma in på Josefines AliceAugusta? Har den blivit hackad…?

  Svar:
  Inte otäck, men det står att servern är ur funktion 🙁
  Emma Barremyr
stats