Emma Barremyr

Pumpa triceps

Hej alla träningssugna 
 
Att köra dropset är något av det mest effektiva du kan göra om du vill bygga muskler och få rejäl mjölksyra och känla maximal utmattning.
 
Denna gången kör vi triceps.
 
Övningen är tricepspress med rep ovanför huvudet. Ställ dig med ena benet framför det andra i en stadig position. Håll en stark core, neutral ryggrad och en rak linje genom kroppen från fot till axel. Håll axelbrett mellan armbågarna och jobba från 90 grader i armbågsled ut till nästan raka armar.
 
 
Dropset då?
 
Välj en vikt som du klarar mellan 8-12 reps på och kör. Därefter sänker du vikten ett hack och kör ytterligare 8-12 reps. Därefter sänker du ytterligare ett hack och upprepar 8-12 reps en tredje gång. Du kör allt utan vila och jag lovar dig en svidande muskel!
 
Lycka till!
 
Kram / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sally

    Låter underbart. Längtar till gymet, kommer hem om 8 dagar och om jag inte är allt för yetlagd så blir det definitivt gym, musklerna längtar. Kör kroppsövningar här vilket så klart funkar bra, men just nu har jag åkt på en riktig förkylning 🙁

    Svar:
    Jag förstår att du längtar! Härligt att få komma hem till gymmet igen 🙂 ha det toppen den sista veckan och hoppas du frisknar till fort 🙂
    Emma Barremyr
stats