emmabarremyr

Emma Barremyr

Julkalender på bloggen

Hej vänner 
 
Jag har under de senaste veckorna fixat en överraskning till er – en julkalender här på bloggen innehållande massa rolig inspiration till hälsa. En slags hälsokalender skulle man väl kunna säga! Varje dag klockan 06.00 kommer ett tidsinställt inlägg upp till er med en utmaning tillhörande den dagen. Hur låter det? 🙂
 
 
Utmaningarna kommer att handla om allt från träning och kost till mental hälsa.
 
Kommer ni vara med?
 
Kram / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mamsen

  Du är allt påhittig du! Ska bli mysigt att få umgås lite i helgen 😉 kram!

  Svar:
  Mmm, ska bli mys att komma hem mamsen 🙂
  Emma Barremyr
 2. frida

  Det låter kul med adventskalender! Hänger på de dagar jag har tid och lust:)

  Idag gjorde jag dina black bean brownie och gjorde cakepops(sådana som är så populära i USA) av dem, det blev supergott! Jag mixade kakan med 50 gram lätt philadelphia och rullade till bollar som jag träde upp på grillspett och doppade i hemmagjord choklad och kokosflingor. Det blir ett perfekt gotte imorgonkväll när det är dags för tjejkväll:)

  Tack för en bra blogg!

  Svar:
  Oj, vad påhittigt! Det lät jättegott ju 😀 hoppas att ni får en trevlig kväll 🙂
  Emma Barremyr
 3. Maria

  Hej Emma!

  Jag har följt din blogg ett tag och jag har en fråga. Jag lägger ofta min vikt lite för långt bak på benen så att mina knän översträcks åt fel håll, både till vardags och när jag tränar. Har du något tips på övningar man kan göra för att stärka upp knäna så att man slutar med det? Är rädd för att jag sliter ut mina knän. MVH Maria

stats