Emma Barremyr

Morgonträning

God morgon
 
Idag vaknade jag av solens strålar in genom förnstret, underbart och perfekt då jag hade planerat in morgonträning innan jobbet! Jag drog på mig träningskläderna, åt ett par smörgåsar och gav mig sedan iväg till Valberget. Började med chinsen där jag varvade låga med att köra chinsen excentriskt. Det var sjukt jobbigt då jag inte kört på länge, men kändes bra efteråt. Blev även marklyft, latsdrag, dips och plankan i tabataintervaller. Avslutade sedan passet med stavgångsintervaller i Valbergsbacken och när jag var färdig var jag i stort sett spyfärdig! Det var länge sen jag tog ut mig så mycket!
 
Träningen har under senaste veckan legat på hyllan då jag efter förra helgen kände att jag behövde ta det lugnt och vila upp kroppen. Så förra veckan varvades med vilodagar och promenader och vilan har nu gjort mig redo för en ny träningsperiod! Dock har styrketräningen blivit lidande senaste månaden och jag känner att jag har tappat endel tyvärr. Jag är ingen riktig gymmänniska under sommaren då jag hellre tränar ute, men nu blir det till att lägga ribban högre i styrketräningen för innan PT-utbildningen drar igång i augusti ska jag klara chinsen! Måste hitta ny motivation!!!
 
 
 
 
 
Dagens pass var iallafall riktigt härligt och utegymmet är helt perfekt sådana här fina morgnar!
 
Nu ska jag snart åka iväg och jobba ett 11,5-timmars pass. Jag jobbar ganska mycket nu de kommande dagarna och som ni ser gör jag ett 28-timmarspass torsdag till fredag! Men sen väntar en ledig helg och gud vad jag ser fram emot det 🙂
 
Tisdag: 9.30-21.00
Onsdag: 9.30-21.00
Torsdag: 10.00.24.00
Fredag: 24.00-14.00
 
Kika in senare så kommer ett inlägg upp på något gott som jag gjorde igår!
 
Kram / Emma.
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. mirja

  Vad jobbar du med eftersom du jobbar såna långpass? 🙂

  Svar:
  Jag jobbar som personlig assistent till en person med utvecklingsstörning och autism!
  Emma Barremyr
 2. Sanna

  Snacka om en kickstart på dagen! Är lite avis på utomhusanläggningen, ser grymt ut. Hoppas arbetsspurten går bra.

  Svar:
  Ja så himla härligt att komma igång på morgonen! Utomhusanläggningen är fantastisk, helt gratis också 😉 hoppas det blir fler sådana i framtiden 🙂 ha en bra dag!
  Emma Barremyr
stats