emmabarremyr

Emma Barremyr

Äppelchips

Hej kära ni
 
Ellas blogg hittade jag för ett tag sedan recept på äppelchips som såg fantastiskt goda ut och bestämde mig igår för att testa att göra dem. Det tog lite tid med tanke på att de var i ugnen i nästan fyra timmar, men de ligger ju bara där och torkar så jag gjorde massa annat under tiden. När de var klara blev jag glatt överraskad över hur goda de var!
 
 
 
 
Äppelchips: Skala och gröp ur 4 hårda äpplen (helst inte av mjölig sort). Hyvla “chips” av dem med hjälp av en osthyvel och lägg på ett bakplåtspapper på en plåt. Pudra över kanel och ställ in i ugnen på 70 grader. I receptet stod det att de skulle stå inne i 2 timmar, men jag hade som sagt mina inne i nästan 4, så man får kanske hålla lite koll. Mina blev iallafall väldigt krispiga och smakrika 🙂
 
Kram / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats