Emma Barremyr

Se pulsen

Hej

För att göra träningen ännu roligare har jag nu även investerat i en pulsklocka. Med nya träningsskor och en rosa pulsklocka kan träningen inte bli annat än rolig! Nu kommer jag även kunna utveckla träningen och hålla koll på pulsen vilket känns skitkul 🙂

Klockan som fick följa med hem var en Polar FT4.

Snygg va?

Hade ju tänkt mig ut för att prova den idag, men pga av dåligt väder gick jag till badhuset och simmade två kilometer istället. Nu ska jag sätta mig med lite plugg resten av kvällen och få in en uppgit jag jag hängandes efter mig!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats