Emma Barremyr

Ny vecka, nya tag!

God morgon vänner

Idag börjar det nya kurser och jag kommer nu resterande tid av terminen läsa två kurser där den ena är att skriva examensarbete och den andra att vara ute på praktik. Praktiken börjar inte förrän nästa vecka, men den här veckan kommer gå åt till examensarbete 🙂 Så den startar med en heldag på universitetet!

Och jag börjar veckan med en vitaminbomb till frukost – fruktsallad på apelsin, kiwi, grapefrukt och mango med cashewnötter, russin och medelhavsyoghurt, en Gi-limpa med ost och salami och en kopp grönt te!

Hoppas ni får en bra dag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats