emmabarremyr

Emma Barremyr

måndag 26 september

Hej ♥

Jag sitter och pluggar i min myspysiga ziperall 🙂 Per säger att jag ser ut som en liten teletubbies i den och vill bara kramas, kramas, kramas! Hihi, jag stortrivs att ha den på mig och vill knappt gå utanför dörren för att jag måste ta av mig den. Bästa inköpet på länge, den och min älskade iphone!
Idag hade vi föreläsning om näringslära hela förmiddagen och eftermiddagen har jag ägnat åt litteraturbearbetning och analys av Kajsas kostdagbok. Jag är alldeles, alldeles snart klar och då ska jag krypa ned med min pojkvän och sova. Är så himla trött!
Har varit i Tyrskogen och avverkat 7,5 kilometer lätt löpning nu under kvällen. Helt fantastiskt! Det småregnade och luften var full av syre och jag av energi som bara sprudlade. Att man kan känna sig så lycklig av att bara springa i skogen. Jag älskar det!
God natt med er 🙂
/ Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats