Emma Barremyr

söndag 25 september

God morgon

Vi hade en jättemysig kväll med fantastisk god mat hemma hos Lina och Martin igår! Martin är verkligen kung på att laga mat och igår bjöds det på eget kött och potatishalvor (som först varit inne i ugnen och sedan ut för att gröpas ur och blandas med ost, vitlök, mjölk, kryddor och allt vad det var, för att sedan läggas i skalen igen och in i ugnen ett tag till) Mmmm, så gott!

Efterrätten blev väldigt god den också och på det körde killarna en irish coffee medans jag och Lina höll oss till öl 🙂 Kvällen flög iväg i rasande fart och mätta och belåtna begav vi oss hemåt och somnade på bums när vi kröp ned i sängen <3

Nu är det dags att börja plugga igen! Ska även köra ett styrkepass lite senare idag 🙂

/ Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Syster Lina

    Det var en supermysig kväll, de får vi snart göra om 😉 men emsan, jag lagade också maten! Haha, lite kung jag också va? :p ♥

stats