Emma Barremyr

måndag 22 augusti

Hej kära ni

Det har blivit väldigt dåligt med inlägg senaste tiden, och det beror ju som sagt på internet hemma i Torsby som aldrig vill funka. Men nu är jag tillbaka i stan så nu ska det väl förhoppningsvis bli ändring på det!

Jag och Per har flyttat ihop nu, han jobbar sista veckan och kommer väl inte ner förrän till helgen, men vi har varit här helgen som gått och handlat på ikea och börjat inreda ett plugg/dressingroom! Jag har städat alla garderober och fyllt dem med kläder och satt upp en spegel. Till ”pluggdelen” har vi köpt ett skrivbord som vi får plats vid båda två, två kontorsstolar, två lampor, en bokhylla och sen lite annat smått och gott till lägenheten, som lite handdukar, ett extra sängbord + lampa, kuddar till soffan och sådär 🙂 Allt är inte riktigt klart och iordning än, men jag ska lägga upp lite bilder när det blir klart! Ska bli så himla mysigt att bo ihop! Jag längtar verkligen som en tok tills Pelle slutar jobba och kommer ner och börjar plugga ist! Tur att det bara är en vecka kvar 🙂 Men den här veckan är jag då ensam. Jag håller på med en storstädning, och det tar sin lilla tid! Jag höll på ända till 23.40 igår, och hela förmiddagen idag. Nu har jag haft en liten paus och varit på gymmet och kört lite styrka. Det ska bli skönt att komma in i rutinerna igen efter sommaren, börja träna och så igen. Jag ser faktiskt fram emot hösten väldigt mycket 🙂 Att bli sambo är det allra bästa, men sen så ska jag läsa massa roliga kurser i höst också, bland annat massage, kost, fysisk aktivitet och en coachingkurs!

Italien var förresten helt fantastiskt, romantiskt, vackert, sagolikt! Vi fick uppleva så mycket och vara så nära varandra i två underbara veckor. Så mycket kärlek! Dessutom mängder med god mat, glass i stora lass, vin och vackra vyer. Italien var det bästa på väldigt länge

Nu ska jag fortsätta med städningen för ikväll kommer Jossy hit och myser med mig 🙂

Puss på er

/ Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Låter hur mysigt som helst! Nu när du är tillbaka i stan får du höra av dig för en ny träff. Jag börjar jobba 50% i sept men kommer vara ledig torsdagar och fredagar samt varannan onsdag:) Sköt om er!

stats