Emma Barremyr

onsdag 27 juli

Hej 

Jag har haft två fullspeckade dagar + en dag med jobb så jag har inte riktigt hunnit med att uppdatera. Jag åkte ned till Sunne i måndags och stannade där tills igår. Jag och Älskling hade myskväll med hans föräldrar och igår var jag och hälsade på Emmy och Nils tillsammans med Ninni. Så mysigt 🙂 Igår kväll hade jag Ida, Ellen och Micka på middag och idag har jag jobbat hela dagen. Det är sista passet innan semestern nu. Slutar tio imorgon och fy tusan vad gött det ska bli!
Funkar aldrig att ladda upp bilder heller?! Blir ”sidan kan inte visas” hela tiden, så störande 🙁 Jag tappar sugen lite…
Hoppas allt är bra med er!
Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Em

    Kolla så att bilderna inte är för stora, de får vara max 8 gb tror jag det är. Enkelt att förminska dem i så fall i tex. photoshop. Puss

stats