emmabarremyr

Emma Barremyr

måndag 27 juni

Tjoho

Internet funkar för en gångs skull här hemma. Gött! Jag har fått upp lite bilder från midsommar nu som ni kan kika på om ni vill 🙂
Efter mötet idag stack jag ut på en springtur i Valberget. Det var blött i marken och dick därför ganska segt, men jag kom runt milen 🙂 Under eftermiddagen har jag sysselsatt mig med att klistra in bilder i album, har ju över 1000 bilder som ska in. Haha! Har även städat och plockat lite och nu ska jag sätta mig ch skriva lite i min nya kalender!
 
älskling

midsommarfina!

Martin njuter av det svenska sommarvädret och öl 🙂

älskade syster!

Och det svenska midsommarvädret ser ut såhär!


Josefiiin <3


ÖLSPEL!

Min och älsklings dukning i lördags 🙂

Puss / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats