emmabarremyr

Emma Barremyr

söndag 26 juni

Ciaoo  ♥

Hoppas att ni hade ni fin midsommar! Min blev över förväntan, verkligen! Först borejoggen och sen en ganska lugn dag med lite förberedelser inför kvällen. Jag, Lina, Per och Martin hade midsommarmiddag hemma och lite senare anlände Josefinfin och Lollo. Det dracks och spelades ölspel och det var länge sen jag skrattade så mycket! Riktigt lyckad förfest innan vi begav oss till Fakoriet för att dansa loss lite. Blev även en hel del kära återseenden där, och det är alltid trevligt!

Igår sov jag och Pelle bort halva dagen, var ute på en promenad och tog det allmänt lugnt. På kvällen åt vi midsommarmiddag med hela familjen, spelade kubb och kort. Mys  ♥

Just nu sitter jag på jobbet och gör ett 24-timmarspass. Jag slutar tio imorgon och då ska jag på möte med chefen, har ju faktiskt pluggat till mig en löneförhöjning det här året 🙂 Wiiiiieee! Tänkte ladda upp lite bilder från helgen imorgon, så ni får vänta lite till 🙂

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats