Emma Barremyr

torsdag 26 maj

Heeey

Jag ska straxt börja göra mig iordning för att åka in till stan och möta upp tjejerna. Vi ska ju gå på bio ikväll och se Pirates of the Caribbean 4. Men innan det har vi tänkt gå ut och äta en bit mat! Vet inte riktigt vart det blir, men vi hittar nog på något mysigt. Jag ska föreslå Alfie iallafall, som är en av mina favoritrestauranger här i Karlstad!

Idag har jag pluggat från det att jag gick upp i stort sett. Blev en timmes löptur där vid lunchtid för att få en liten paus! Det känns som om konditionen börjar ge med sig nu faktiskt, och det känns väääldigt bra!

Någon som har sett filmen? Vi ska se den i 3D, så har ni inte sett den får ni höra vad jag tycker om den lite senare då 🙂 Här är trailern..

Ha en bra dag!

/ Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats